İsmail Kartal İlk 11'i Değiştirmedi - Son Dakika
Spor

İsmail Kartal İlk 11'i Değiştirmedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, Trabzonspor maçının 11'ini bozmadı Cezalı kaleci Volkan Demirel ve sakatlığı bulunan Meireles, kadroda yer almadı.

21.09.2014 20:09  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptıkları mücadelede, Trabzonspor maçının 11'ini değiştirmedi.

Geçen hafta deplasmanda bordo-mavili ekibe karşı Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Emenike, Diego, Kuyt ve Sow'dan oluşan 11'i sahaya süren Kartal, Gaziantepspor mücadelesinde de aynı kadroyu görevlendirirken, sadece hücum hattındakı oyuncuların yerleşiminde değişiklik yaptı.

Kuyt daha önce olduğu gibi orta alanın sağında, Sow da solunda görev yaparken, forvette Emenike yer aldı.

Sarı-lacivertli takımda cezalı kaleci Volkan Demirel'in yanı sıra sakatlığı bulunan Meireles ve Egemen Korkmaz ile Serdar Kesimal da maç kadrosunda yer almadı.

Kombine biletli taraftarlar izledi

Fenerbahçe Kulübü, passolig sistemi için anlaşma yapmasına rağmen, bu maç öncesi bilet satışı için çözüm bulunamadığı için karşılaşmayı sadece kombine biletli taraftarlar tribünden izleyebildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda özellikle kale arkası tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

Passolig ile sadece bilet satışını kapsayan sınırlı bir işbirliği sözleşmesi imzalandığını duyuran sarı-lacivertli kulüp, maç öncesi yaptığı açıklamada, kombine bileti olmayan taraftarın da stada girebilmesi için yaşanan sorunun giderilmesine ilişkin geçici bir çözüm üretilemediğini, sadece kombine bileti olanlara verilen elektronik bilete sahip taraftarların karşılaşmayı izleyebileceğini bildirdi.

Gaziantepsporlu futbolcular, seremoniye  "İstanbul İtfaiyesi 300 yaşında" yazılı pankartla çıktı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İsmail Kartal İlk 11'i Değiştirmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement