Fenerbahçe İçin Kuranyi İddiası - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Kuranyi İddiası

Fenerbahçe İçin Kuranyi İddiası

Dinamo Moskova'dan sezon sonunda ayrılması beklenen Kuranyi'nin adı Fenerbahçe ile anılıyor.

22.04.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunda Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike gibi önemli golcüleri bulunduran Fenerbahçe'nin yeni sezonda bu isimleri Kevin Kuranyi ile takviye etmek istediği iddia edildi.

Izvestia'nın haberine göre 32 yaşındaki golcü sezon sonunda Rusya'dan ayrılmayı düşünüyor. Yıldız oyuncunun ismi Fenerbahçe'nin yanı sıra Bundesliga ve MLS kulüpleri ile de anılıyor.

Samuel Eto'o'nun Anzhi'den ayrılmasının ardından yıllık 5.7 milyon avroluk kazancı ile ülkenin en fazla kazanan futbolcusu olan Kuranyi'nin sözleşmesi 2015 yılında sona eriyor.

"GİTSE DE ÖNEMLİ DEĞİL"

Dinamo Moskova'nın efsane kalecisi Vladimir Pilguj da Kuranyi'nin ayrılık iddiaları ile ilgili olarak "Kuranyi ilk geldiğinde takımın vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Ama artık öyle olduğunu söyleyemeyiz. Onu kaybetmenin Dinamo Moskova'yı çok etkileyeceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Kariyerine Stuttgart'ta başlayan Kuranyi, 2005 yılında 7 milyon avro karşılığında Schalke'ye transfer olmuş burada 5 başarılı sezon geçirdikten sonra 2010 yılında serbest oyuncu olarak Dinamo Moskova ile anlaşmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Kuranyi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement