Fenerbahçe İçin Tasarlanan Saatler Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Tasarlanan Saatler Tanıtıldı

2014 FIFA Dünya Kupasının da resmi sponsorlarından olan Hublot'un Fenerbahçe için özel olarak tasarladığı saatler tanıtıldı.

14.10.2014 15:57  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 FIFA Dünya Kupası'nın da resmi sponsorlarından olan Hublot'un Fenerbahçe için özel olarak tasarladığı saatler tanıtıldı.

Sarı-lacivertli kulüp dünyanın en prestijli saat markalarından biri olan Hublot ile 100 adetlik özel bir saat koleksiyonuna imza attı. Hutlot'un sarı-lacivertli kulüp için ürettiği 2 değişik modeli bulunan saatlerin tanıtımına Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba, Hublot Türkiye Distribütörü Doğuş Holding adına Şadan Gürtaş, D Saat firmasından Özhan Bayazıtoğlu ve yöneticiler Selim Kosif ile Yalçın Haker katıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İsfendiyar Zülfikari, "Hayırlı bir iş için toplandık. Fenerbahçe - Hublot işbirliğinden gurur duyuyoruz" dedi.

Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba ise Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Fenerbahçe ile bu anlaşmayı imzalamaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

2013 yılından itibaren Hublot'un Türkiye distribütörlüğünü yürüten Doğuş Holding yetkilisi Şadan Gürtaş da, uzun bir ARGE çalışmasından sonra Fenerbahçe için sadece bir adet üretilen altın kaplamalı bir modelin hazırlandığını ve önümüzdeki aylarda planlanan bir organizasyonda açık arttırma yöntemiyle satılacağını söyledi.

Konuşmaların ardından işbirliği için imzalar atıldı ve toplantı sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Tasarlanan Saatler Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement