Fenerbahçe İçin Üretilen Saatler Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe İçin Üretilen Saatler Tanıtıldı

Fenerbahçe İçin Üretilen Saatler Tanıtıldı

Yüz adet üretilen titanyum saatler, yaklaşık 65 bin liradan satışa sunulacak Bir adet üretilen altın kaplamalı saat ise açık artırmayla satılacak.

14.10.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçreli bir saat firmasının, Fenerbahçe Kulübü için özel tasarladığı saatler tanıtıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 tribünü salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Hublot firmasının sarı-lacivertliler için sadece 101 adet ürettiği saatlerin tanıtımı yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri İsfendiyar Zülfikari ve Selim Kosif'in hazır bulunduğu tanıtıma, işbirliği yapılan firmanın satış müdürü David Camba, Doğuş Holding'ten Şadan Gürtaş ve D Saat'ten Özhan Bayazıtoğlu katıldı.

İki farklı tasarımı bulunan saatlerin 100 adet üretilen "Hublot King Power Fenerbahçe Titanium" modelinin 27 bin İsviçre Frangı (Yaklaşık 65 bin lira) fiyata, 1 adet üretilen altın kaplamalı "Hublot King Power Fenerbahçe Unique Piece" modelinin ise açık artırma yoluyla satışa sunulacağı belirtildi.

Camba Satış Müdürü David Camba, "Hublot futbolu seviyor" kampanyasıyla yola çıktıklarını belirterek, "Futbola yatırım yapmamız gerektiğini fark eden bunu gerçekleştirien ilk lüks markası olduk. Hublot olarak lüksün bir anlamı da duygusallıktır. Bu duygusallığı Fenerbahçe ile bir potada eritmeye çalıştık. Bu sektörde yaptığımız yatırımlara 2004-2005 yılında İsviçre Milli Futbol Takımı ile başladık. 2010 yılında FIFA ile çalışmaya başladık, 2014'te Dünya Kupası'nın sponsoruyduk. Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen kulüpleriyle de çalışmalarımızı devam ettirdik" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe İçin Üretilen Saatler Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement