Fenerbahçe ile Galatasaray'ın "Derbi Haftası" - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın "Derbi Haftası"

Fenerbahçe ile Galatasaray\'ın "Derbi Haftası"

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin iki branştaki dört ayrı takımı, bir hafta içinde 5 maçta karşıya gelecek.

02.03.2015 10:23  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yok böyle bir hafta! Galatasaray ile Fenerbahçe'nin iki branştaki dört ayrı takımı, bir hafta içinde 5 maçta karşıya gelecek.

İLK RANDEVU FUTBOL MAÇI

İki kulüp arasındaki derbilerin en dikkat çekicisi, 8 Mart Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de oynanacak. Fenerbahçe, ligde 51 puanla liderlik koltuğunda oturan ve 4 puan gerisinden takip ettiği Galatasaray'ı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 21 Yaş Altı Futbol Ligi'ndeki maçı ise aynı gün saat 12.00'de sarı-lacivertli kulübün Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanacak.

POTADA 3 MAÇ

İki kulübün erkek ve kadın basketbol takımları, Türkiye Basketbol Ligi'nde bir, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ise hafta içinde 2 kez karşı karşıya gelecek.

Türkiye Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Galatasaray Liv Hospital, 9 Mart Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak. Mücadele saat 20.30 başlayacak.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank, yarı finale kalma mücadelesi verecek. İki galibiyete ulaşacak takımın tur atlayacağı çeyrek final eşleşmesinin ilk maçı yarın saat 20.00'de Ülker Sports Arena içindeki Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak. Bu maçın rövanşı 6 Mart Cuma günü saat 17.15'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

Eşleşmede ilk iki maçı aynı takım kazanamazsa, yarı finalist olacak ekip, 11 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak üçüncü ve son müsabakada belli olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 'Derbi Haftası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • hatırlayan varmı: cincon ne zaman yenmişte şimdi yenecek her sene aynı muhabbet 2 7 Yanıtla
  • Vatandas: Fener alır mac kadıköyde 4 5 Yanıtla
  • Egeli: Eh zamani geldi artin ....gs dağıtacak feneri ...EN BÜYÜK GALATASARAY ? ? ? ŞAMPİYON GALATASARAY??? 5 2 Yanıtla
  • ali: gs feneri yense aziz kalpten gider 5 0 Yanıtla
  • sezgin: Cinconcular avcunuzu yalarsınız siz kimsinizde kadıköyde fenerden macı alacaksınız her sene aynı kafayı yaşıyorsunuz ama bir türlü ayılamıyorsunuz cok beklersiniz daha 2 2 Yanıtla
  • Abs dw: Hadi be aslanlarim kadikoyu yik ta gel galatsaryim benim 3 1 Yanıtla
  • kırmızı-lacivert: taraftarınızla futbolcunuzla yöneticinizle bu sefer farklı birşeyler yapın kavga , hakaret, aşşağılama olmadan zevk ile centilmence bir maç seyredelim alkışlayalım kimsenin canını yakmayalım hadi şaşırtın herkezi yeni bir sayfa açalım. . Yapabilirmiyiz acaba. ? 2 0 Yanıtla
  • şampiyon gs: 4. yildız galatasarayı bekliyor bee 0 0 Yanıtla
  • Yola dewamm: Eee 0 0 Yanıtla
  • Yola dewamm: Eeeeee 0 0 Yanıtla

Advertisement