Fenerbahçe Kafilesi Rize'den Trabzon'a Zırhlı Araçlarla İlerleyebiliyor -3 - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Kafilesi Rize'den Trabzon'a Zırhlı Araçlarla İlerleyebiliyor -3

Fenerbahçe Kafilesi Rize\'den Trabzon\'a Zırhlı Araçlarla İlerleyebiliyor -3

Dha SPOR-Fenerbahçe kafilesi Rize'den Trabzon'a zırhlı araçlarla ilerleyebiliyor FB TV Pompalı tüfek ile saldırı var' Mahmut uslu Amaçları belli; otobüs devrilsin futbolcular ölsün Fenerbahçe kafilesi Çaykur Rizespor karşılaşması ardından Trabzon havaalanına kafileyi taşıyan otobus Trabzon'un Sürmene ilçesin de taşlı ve yabancı cisimler ile saldıraya uğradı.

05.04.2015 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha SPOR- Fenerbahçe kafilesi Rize'den Trabzon'a zırhlı araçlarla ilerleyebiliyor

FB TV Pompalı tüfek ile saldırı var'

Mahmut uslu Amaçları belli; otobüs devrilsin futbolcular ölsün

Fenerbahçe kafilesi Çaykur Rize spor karşılaşması ardından Trabzon havaalanına kafileyi taşıyan otobus Trabzon'un Sürmene ilçesin de taşlı ve yabancı cisimler ile saldıraya uğradı.

Otobüs şoförünün yanındaki camı patlayan ve ön camında da hasar meydana gelen otobüs güclük ile yol ortasında durdu. Başından ağır yaralanan otobüsün şöfürü öndeki polis eskortu ile Sürmene Devlet Hastanesine gönderildi.

Otobüste bulunan futbolcular aşağıya inerek kırılan camı inceledi. Bu sırada oldukca gergin olduğu görülen sarı lacivertli futbolcular ile polisler ve basın mensupları arasında gerginlik oldu. Çevik kuvvet otobüsün etrafın da geniş güvenlik önlemi alırken yerdeki ve direksiyonun yakındındaki kan lekeleri ise dikkat çekti.

Bu sırada basın mensuplarına açıklamalar yapan Mahmut Uslu Biz evimize gidiyoruz. Bu neyin intikamı Herkesin aklını başına getirmesi lazım. Herkes külhanbeyliklerini bıraksın. Sadece passolig ile bu işler olmaz. O yasayı madem çıkarttınız o zaman uygulayın. Viyadükten geçiyoruz. Otobüse saldırıyorlar. Şoförü yaralıyorlar. Amaçları belli; otobüs devrilsin futbolcular ölsün.Bunun başka izahı var mı Çünkü burası viyadük. Otobüs devrilebilirdi Şoföre önce kulüp doktoru müdahale etti, çok kan kaybı vardı, kanı durduramadılar. Durumu ağır, inşallah iyileşir. Bizi hiç kimse yıldıramayacak. Biz dimdik ayaktayız. Biz spor yapıyoruz. Amaç şampiyonluktan engellemek ise bu oyuncuları yıldırmak ise umarım başaramazlar şeklinde konuştu.

Fenerbahçe takımı 45 dakikalık bekliyeşin ardından çevik kuvet otubüsü ile Trabzon Havaalanına hareket etti.

Bu arada ilk müdahalesi Sürmene Devlet Hastanesin de yapılan Fenerbahçe takım otobüsü şöfürünün durumu iyi olduğu ve üniversite hastanesine sevk edildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Kafilesi Rize'den Trabzon'a Zırhlı Araçlarla İlerleyebiliyor -3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement