Fenerbahçe, Karabükspor Maçının Biletleri Hakkında Açıklama Yaptı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Karabükspor Maçının Biletleri Hakkında Açıklama Yaptı

Fenerbahçe, Karabükspor Maçının Biletleri Hakkında Açıklama Yaptı

Süper Lig'in ilk haftasında Karabükspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, henüz Passolig sistemine dahil olmadığı için taraftara maç biletleriyle ilgili duyuru yayınladı.

28.08.2014 15:48  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de 31 Ağustos Pazar günü Kardemir Karabükspor ile Kadıköy'de yapacağı karşılaşmayı, sarı-lacivertli taraftarlardan sadece kombine kart sahipleri tribünlerden izleyebilecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, bilet satışı yapılmayacak maç için, mevcut kombine kart sahipleri ve maç gününe kadar kombine bilet alan taraftarlar stada giriş yapabilecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadelede, sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle kale arkası tribünlerine seyirci alınmayacak. Bu tribünlerdeki bedensel engelli taraftar bölümü de kapalı olacak.

Bu arada, kombine kart alan taraftarların, stada girebilmek için gereken geçici kartlarını nerelerden alacağı da, kulübün internet sitesinde yapılan şu açıklamada duyuruldu:

*1907 Tribününden kombine alan taraftarlarımız, 30 Ağustos 2014 Cumartesi ve 31 Ağustos 2014 Pazar günleri mesai saati bitimine kadar 1907 Fenerbahçe Derneği'nden,

*Loca Kart ve kombine kart sahibi olan taraftarlarımız, 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 22:00'ye ve 31 Ağustos 2014 Pazar günü saat 17:00'ye kadar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Kombine Merkezi'nden temin edebileceklerdir.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Karabükspor Maçının Biletleri Hakkında Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement