Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-0 Yendi

Fenerbahçe, Kasımpaşa\'yı 3-0 Yendi

Süper Lig'in 17.haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yendi ve üst üste 6.kez galip geldi.

24.01.2015 20:58  Güncelleme: 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin 16 maçlık ilk bölümünü lider tamamlayan sarı-lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılmasını bildi. Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yendi.

Sarı-Lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri Kuyt (2) ve Caner kaydetti. Diego iki golün asistini yaptı. Sarı-lacivertliler, böylece ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

KUYT: 0-1

Fenerbahçe, aradığı golü 15. dakikada buldu. Meireles'in pasıyla sağ kanattan hareketlenen Emenike, ceza sahasına doğru hareketlenen Diego'yu topla buluşturdu. Brezilyalı oyuncu, kontrolünün ardından Kuyt'ın önüne bıraktı. Dirt Kuyt da çok şık bir vuruşla Fenerbahçe'yi Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öne geçirdi.

KUYT: 0-2

Fenerbahçe'yi skorda rahatlatan gol 69. dakikada geldi. Sağ kanattan Gökhan Gönül, şık hareketlerle Kasımpaşa savunmasını geçti ve ortaladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Dirk Kuyt, hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin 2. golünü Kasımpaşa ağlarına gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.

CANER: 0-3

Mücadelenin sonucunu ise Caner Erkin belirledi. Sağ tarafta boş durumda kalan Diego, maçtaki ikinci asistini yaparak Caner'in önüne bıraktı. Caner de düzgün bir vuruşla skoru 3-0 yaptı.

MEIRELES SAKATLANDI

Fenerbahçeli futbolcu Meireles, sakatlık nedeniyle 59. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bir pozisyonda Kasımpaşalı oyuncu Adem Büyük ile çarpışarak kaburgasının sağ tarafına darbe alan sarı-lacivertli futbolcu, ilk tedavisinin ardından bir süre daha oyuna devam etti. Meireles bir süre sonra sahada çökerek oyundan alınmayı bekledi ve yerini Hasan Ali'ye bıraktı.

Fenerbahçe, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak, 39 puanla liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertliler, ligdeki galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • efe: Be fenerin hiçbir maçını hakkıyla aldığına inanmıyorum. Tamamiyle yedek kadro. 2 20 Yanıtla
  • Ördek: Hile hurdayla kazanıyolar yine 4 17 Yanıtla
  • Zaza yirmibir: Hedef 1 milyon galibiyet 11 6 Yanıtla
  • vatandaş: allah için kasımpasa cok süper oynadı hırs azim inanılmazdı ama kaybetti hayret bazı güçlermi vardı acaba??? 3 13 Yanıtla
  • kargo: Zehir zıkkım olsun 2 13 Yanıtla
  • Ü.k: Yaşa fb 9 5 Yanıtla
  • Ü.k: Büyük dağın büyük gölgesi olurmuş Fenerbahçe anlının akıyla yendi çatlasın nn gs liler 10 2 Yanıtla
  • Efe diyari: Lanet olsun boyle bir lige 4 7 Yanıtla
  • Fenerist06: Maçı izlemeden atıp tutan cinconlular dolmus yine habere pardonda hakkımızla aldık yani cok konusmayın macı izleyin nası adamlarsanız adammısınız bilemicem isiniz gucunuz kuru iftira 8 2 Yanıtla
  • Hans: Şike şike 2 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement