Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor Maçından Notlar

Fenerbahçe'de sakatlığı geçen savunma oyuncusu Alves, 1 aylık aradan sonra takımdaki yerini aldı Sol dizindeki ağrı nedeniyle dün akşam antrenmanı yarıda bırakan Egemen Korkmaz, maç kadrosunda bulunmadı Türk sinemasının başyapıtlarından "Hababam Sınıfı"nın oyuncuları, kulübün davetlisi olarak maçı izledi.

16.03.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de sakatlığı geçen savunma oyuncusu Bruno Alves, yaklaşık 1 aylık aradan sonra Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile yapılan maçın kadrosunda yer aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, tedavisinin ardından hafta için takımla çalışmalara başlayan Portekizli savunma oyuncusuna, 11 kişilik kadroda yer verdi.

Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Trabzonspor maçında forma giyemeyen savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, Kayseri Erciyesspor mücadelesine de çıkamadı. Sol dizindeki ağrılar nedeniyle dün akşamki antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan sarı-lacivertli futbolcu, 18 kişilik kadroya alınmadı.

Kadlec sürprizi

Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle son 4 lig maçının 3'ünde ilk 11'de şans bulan Çek savunmacı Michal Kadlec, Kayseri Erciyesspor karşısında 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Egemen ve Alves'in yokluğunda son haftalarda görev alan Çek futbolcu, 4 forvet Sow, Webo, Kuyt ve Emenike'nin yanı sıra Meireles ve Alves'in 18'de bulunması nedeniyle, yabancı kontenjanına takılarak kadroya giremedi.

Kadlec'in yanı sıra 2 maçlık cezasını tamamlayan Cristian ile Holmen de kontenjan nedeniyle kadroda yer almadı.

"Hababam Sınıfı" tribünde

Türk sinemasının başyapıtlarından "Hababam Sınıfı" filminin oyuncuları, sarı-lacivertli kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor mücadelesini izledi.

Sarı-lacivertli taraftarların tribün organizasyonlarına konu ettiği, maçlarda stat hoparlörlerinden müziği çalınan "Hababam Sınıfı"nın aktörleri, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü'nün Todori Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi.

Aralarında "Güdük Necmi" lakaplı Halit Akçatepe, "Hayta İsmail" lakaplı Ahmet Arıman ve "Bacaksız" lakaplı Tuncay Akça'nın da yer aldığı oyuncu grubu, karşılaşma için tribündeki yerlerini almadan önce saha kenarında taraftarları selamladı. Bu sırada stat hoparlörlerinden filmin unutulmaz müziği çalındı ve skor ekranında da filmin görüntüleri yer aldı.

Oyuncu grubu sahaya sarı ve lacivert renklerden oluşan karton şapkalarla çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da dağıtılan bu şapkaları taktı.

Türk Telekom kale arkası tribüne "Hababam güm güm güm" yazılı pankart asılırken, tribünler de bu tezahüratla tempo tuttu.

Yanal: "Fenerbahçe şampiyon olacak"

Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş Lig TV'ye değerlendirme yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal,  şampiyonluk hedeflerini yineledi.

Taraftarlara şampiyonluk sözü verdiklerini belirten Yanal, "Geçen hafta bizim için kritik bir haftaydı. Bizim bir standardımız var ve bu standartla devam edeceğiz. Taraftarımıza verdiğimiz bir söz var. Fenerbahçe şampiyon olacak. Bizi çok seven, destekleyen, her zaman arkamızda duran önemli bir taraftar kitlemiz var" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un bir süredir yenilmediğinin hatırlatılması üzerine Yanal, "5 maçtır yenilmiyorlar, 4'ü galibiyet. Rakibimizin gücünü, önemli silahlarını hepsini düşünüyoruz ama bizim yapabileceğimiz önemli şeyler var. Kazanıp avantajımızı devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesi skor ekranında, "Adalete Fener Yak" kampanyasına destek için hazırlanan ve  futbolcuların, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın mesajının yer aldığı video yayınlandı. Video taraftarlardan alkış aldı.

Berkin Elvan pankartı

Türk Telekom kale arkası üst tribündeki taraftarlar, İstanbul'da Gezi Parkı odaklı eylemlerde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için pankart açtı.

Taraftarların karşılaşma öncesi açtıkları pankartta Berkin'in resmi ile "Berkin Elvan" ve "Çocuklar ölmesin maça da gidebilsinler" ifadeleri yer aldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement