Aziz Yıldırım: Haklılığımız Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Haklılığımız Ortaya Çıktı

Aziz Yıldırım: Haklılığımız Ortaya Çıktı

Fenerbahçe Başkanı, futbolda şike davasında beraat etmeleriyle, haklılıklarının ortaya çıktığını kaydetti.

02.11.2015 12:37  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike davasında beraat etmeleriyle, haklılıklarının ortaya çıktığını kaydetti.

"HAKLILIĞIMIZ ORTAYA ÇIKTI"

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin kasım ayı sayısındaki yazısında, taraftarlara seslenen Aziz Yıldırım, "Bizler, 3 Temmuz 2011'de başlayan onur mücadelemizde çok önemli bir aşamayı daha geride bıraktık. Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız yargısı, hakkımızda beraat kararı vererek kumpası bozmuş, her zaman dile getirdiğimiz haklılığımızın altını çizmiştir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yi ele geçirmek isteyen mihrakların hain planlarının, Türk mahkemelerinin adil kararlarıyla tarihin derinliklerine gömüldüğünü belirten Yıldırım, "Bundan sonrası için, beraat kararının Yargıtay tarafından onanması süreci vardır. Bu kararın o mertebede de onanacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım, 3 Temmuz 2011'de başlayan ve 4 yıl 3 ay devam eden süreçte kendilerine her zaman destek veren, varlıklarını her daim hissettiren, hak ve adaletin peşinden kendileriyle koşan herkese teşekkür ederken, yazısında şu görüşlere yer verdi:

"Dava sürecinde uğradığımız maddi kayıpları telafi etmek için tahvil senedi alanlara, Fenerium'dan alışveriş yapanlara, Çağlayan Adliyesi'ndeki her duruşmaya yağmur çamur demeden gelenlere, gaz soluyup, cop darbelerini hiçe sayıp saatlerce dışarıdan destek verenlere, Türkiye Cumhuriyeti'ndeki sivil darbe tehlikesini gören tüm vatandaşlara, her bir adalet sevdalısına tek tek teşekkür ediyorum. Sizler tarih yazdınız. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü benim gözümde tarif ettiniz. Hepinize selam olsun. Siz olmasaydınız, bugün bu aşamaya gelemezdik. Ben ve dava arkadaşlarım sizleri hiçbir zaman unutmayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Haklılığımız Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement