Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Uslu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Uslu Açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Uslu Açıklaması

"Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemeyen belirli bir güruh var"

03.10.2014 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemeyen belirli bir güruh var. Başarılı olduğumuz zaman üzülüyorlar" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin Spor Toto Süper Lig'deki mücadelesini FBTV'ye değerlendiren Uslu, bir takımın her maçı kazanmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Uslu, "Fenerbahçe'nin başarılı olmasını istemeyen belirli bir güruh var. Başarılı olduğumuz zaman üzülüyorlar. Yayıncılar ve bazı konuşmacılar dahil olmak üzere.... Fenerbahçe'nin takımı belli. Geçen sene yaptıkları belli. Bunları tabi mukayese edersek, geçen sene de 4 tane maçı son saniyede aldık. 7 puan öndeyken deplasmanda 3 maçı kaybettik, üst üste. Berabere bile kalamadık. 'Bunlar futbolda olur' diye klasik bir söylemde bulunmak istemiyorum ama bir futbol takımı her maçı kazanacak diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Takımın önemli oyuncularının üst üste sakatlıklar geçirdiğini anımsatan Uslu, yarınki Torku Konyaspor ve sonrasındaki milli maç arasının ardından çıkışa geçeceklerine inandığını belirterek, şunları söyledi:

"Taraftarımızın takım iyi oynamıyor diye üzüntüleri var. Ama bize karşı farklı oynuyorlar. Bizim hoca da artık inşallah tedbirini alır. Çünkü tamamen 10 kişi topun arkasına geçip bekliyorlar. Sağ ve sol beklerimiz hep hücum oynayan oyuncular. O zaman defansta aksamalar oluyor. Biliyorsunuz üst üste önemli sakatlıklar oldu. Emre ve Meireles gibi çok önemli iki orta saha oyuncusu. Biliyorsunuz, 3-4 stoperimiz var. En önemlilerden biri sol ayaklı Egemen, dolayısıyla bu tür şeyler olabiliyor. Ama ben inanıyorum, Torku Konyaspor maçı ve mili takım arasından sonra yine geçen seneki gibi büyük bir çıkış yapacağız." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Uslu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yorum: sizden başka başarısız olmasını isteyenmi var yalaka 0 0 Yanıtla

Advertisement