Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama Açıklaması

"Karate Milli Takımı oyuncularına herhangi bir fiziki müdahale ve oyuncuların tesislerimizden (Topuk Yaylası Tesisleri) atılması gibi bir durum söz konusu değil"

19.10.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü, Karate Milli Takımı sporcularının Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nden atıldığı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün yapılan derbi maç sırasında yaşanan olayla ilgili bilgi verildi.

Tesislerde kamp yapan milli karatecilerden, bir sporcunun gollerden sonra taraftarları tahrik etmeye yönelik küfürlü söylemlerde bulunduğu savunularak, şu ifadelere yer verildi:

"Karate Milli Takımı oyuncularına herhangi bir fiziki müdahale ve oyuncuların tesislerimizden atılması gibi bir durum söz konusu değil. Derbi maçını izlemek için, Karate Milli Takımı'na bir salon tahsis edilmesine karşın, birkaç  sporcu maçı, tesislerde konaklayan Fenerbahçe taraftarları arasında izlemiş ve bir sporcu gollerin ardından taraftarlarımızı tahrik etmeye yönelik küfürlü söylemlerde bulunmuştur. Taraftarlarımızın tepkisi üzerine çıkan tartışma, tesis yöneticileri ve personellerinin araya girmesi ve sağduyu ile büyümeden sonlandırılmıştır.

Ancak maçın bitiminin ardından taraftarlardan biri ve bir sporcu arasında tekrar bir münakaşa yaşanmış, ardından milli takım yetkilileri, kendilerine tesis yöneticileri tarafından yapılan tüm telkinlere rağmen kendi istekleriyle tesislerden ayrılmak istemişlerdir. Bunun üzerine tesislere kendi araçlarıyla gelen milli takım yetkilileri kendi araçlarıyla, araçları olmayan sporculara ise tesislerimize ait bir araç tahsis edilmiş ve milli takımın Düzce'deki başka bir otele nakilleri sağlanmıştır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kulübü'nden Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement