Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Maçının Ardından

Fenerbahçe Maçının Ardından

Balıkesirspor'un başında ilk sınavını veren teknik direktörü Kemal Özdeş, yenilgiye rağmen, ortaya koydukları mücadele için futbolcularını kutladığını söyledi.

06.12.2014 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor'un başında ilk sınavını veren teknik direktörü Kemal Özdeş, yenilgiye rağmen, ortaya koydukları mücadele için futbolcularını kutladığını söyledi. Özdeş, Sonuçta bu müsabakaya kadar 8 maçtır kazanamayan, 5 puanı bulunan ve 26 gol yemiş bir takımdık. Fenerbahçe maça iyi başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda oyun dengeye oturdu. İlk yarının sonlarına doğru şanssız bir gol yedik. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Burada Galatasaray'ı yenen, Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynayan bir takım olarak iç sahada daha tehlikeli bir ekip olabiliriz. Pazartesi gününden itibaren bir sonraki maçı kazanmak üzere çalışmalara başlayacağız dedi.

Kaleci Emrullah'ın goldeki hatasını değerlendiren Kemal Özdeş, Bu hava ve saha şartlarında aynı hatayı Volkan da yapabilirdi ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, Balıkesirspor karşısında sergilenen oyundan da futbolcuların performasından da memnun olduğunu söyledi. Kartal, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olması halinde birlikte çalışıp çalışmayacakları şeklindeki soruya, Ben Emre ile her zaman çalışabilirim. Sevdiğim bir kardeşimdir. Futbolun emekçisidir. Ama yurti çinde ama yurt dışında böyle bir düşüncesi olursa başarılı da olur yanıtını verdi.

Kartal maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı Biz her rakibe saygı duyuyoruz. Balıkesirspor'un son sırada olması da kimseyi yanıltmasın. Yeni bir hoca ile iyi hazırlandıklarını, bize karşı iyi mücadele edeceklerini biliyorduk. Tek hedefimiz 3 puandı. Ancak hesapta olmayan bir şey oldu, şiddetli yağmur altında bir maç oynandı. Zemin göründüğünden çok daha ağırdı. Futbolcular sahada istediklerini bu nedenle fazla yapamadı. Sonuçta bu akşam 3 puanı almayı başardık. Balıkesirspor'a ve yeni hocası Kemal Özdeş'e de bundan sonra ki maçlarda başarılar diliyorum dedi. Kartal, hatlar arasında bir kopukluk olup olmadığı şeklindeki soruyu, Biz baştan sona oyunu kontrol ettik. 4-5 gol pozisyonu üretirken rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Ben oyundan da oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan da memnunum sözleriyle yanıtladı.

Balıkesirspor'un başında ilk sınavını veren Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise yenilgiye rağmen, ortaya koydukları mücadele için futbolcularını kutladığını söyledi. Özdeş, Sonuçta bu müsabakaya kadar 8 maçtır kazanamayan, 5 puanı bulunan ve 26 gol yemiş bir takımdık. Fenerbahçe maça iyi başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda oyun dengeye oturdu. İlk yarının sonlarına doğru şanssız bir gol yedik. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Burada Galatasaray'ı yenen, Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynayan bir takım olarak iç sahada daha tehlikeli bir ekip olabiliriz. Pazartesi gününden itibaren bir sonraki maçı kazanmak üzere çalışmalara başlayacağız dedi. Kaleci Emrullah'ın goldeki hatasını değerlendiren Kemal Özdeş, Bu hava ve saha şartlarında aynı hatayı Volkan da yapabilirdi, Fenerbahçe ya da bizim savunmamızdan bir oyuncu da yapabilirdi ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement