Fenerbahçe'nin 2 Minibüsüne Haciz Konuldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin 2 Minibüsüne Haciz Konuldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin bazı faktoring şirketlerine borcu olması nedeniyle iki minibüsüne haciz konuldu.

25.07.2018 18:48  Güncelleme: 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı açıklamarda bazı faktoring şirketleriyle ilgili olarak "Destek vermeyip, üstümüze gelen firmalar da var. Sonuna kadar mücadele edeceğiz." sözlerinin nedeni ortaya çıktı. Bir şirketin sarı-lacivertli kulübün 2 minibüsüne haciz getirttiği öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un dün yaptığı "Camiaya Sesleniş" konuşmasında mali tablo konusunda ortaya koyduğu karanlık tablonun yankıları sürüyor.

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ İÇİN YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

Sarı-lacivertli kulübün 621 milyon Euro (3.4 milyar TL) borcu olduğunu açıklayan Koç'un açıklamalarında faktoring şirketleri ile ilgili ifadeleri dikkat çekmişti. "Faktoring şirketleriyle görüşüyoruz. Sağ olsunlar bazıları anlayış gösteriyorlar. Destek vermeyip, üstümüze gelen firmalar da var. Biz de bunlarla sonuna kadar mücadele etmeye karar verdik. İsterlerse haciz işlemlerini hemen başlatsınlar" diyen Koç'un bu açıklamasının altındaki gerçek de ortaya çıktı. Bir faktoring şirketinin Fenerbahçe'nin iki minibüsüne haciz getirttiği öğrenildi. Ancak Koç ve kurmaylarının dünkü açıklamalarında da altını çizdiği gibi bu sorunları çözmek için yoğun mesai harcadığı kaydedildi. (Habertürk)

Fenerbahçe\'nin 2 Minibüsüne Haciz Konuldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin 2 Minibüsüne Haciz Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Gerçek andresmo: Zamanında beşiktaş ile menemen dalgası geçenleri şöyle bi piste alalım bakalım. 11 22 Yanıtla İnsan: Hala 8taş ile dalga geçeriz iflas edeceksek adam gibi ederiz gidip dilenmeyiz yada komik durumumlara düşmeyiz hadi işine bak menemenci 4 0 Ahmet Güççük: Kendi stadının açılışına gidemeyen zavallı. Senin başkanın camianı sattı. Beşiktaş ın sembolü Çarşıyı siyasete kurban etti. Dilencilik yapacağım diye tüm camianın şerefini ayaklar altına aldı. Biz cumhuriyetiz. 18 yaşında çocuklardan başka transfer yapmadık ama bu cumhuriyetin evlatları 40.000 kombine aldı. Bakta örnek al. Satılık başkanın, sattığı camianın zekasızı... 1 0 Gerçek andresmo: Yorumlarım bazı zeka geriliği olanların zoruna gitmiş heralde. ben gerçekleri söylüyorum 0 0
  • Efe beyi: Beter olsunlar 2 27 Yanıtla ğ: bizde ali koç var sız dusunun 1 0
  • De here: Daha azizi çok ararsınız 2 19 Yanıtla
  • De here: Yetiş azizim yetiş azizzzzzzzz 1 20 Yanıtla
  • Adana: Bu koç hakemleri de ikna edemez seneye fner düşer ikinci lige 4 16 Yanıtla WOW: SEN BU KAFAYLA FAZLA UZUN YASAMAZSIN 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement