Fenerbahçe'nin Başı Golcüleriyle Dertte - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Başı Golcüleriyle Dertte

Fenerbahçe, sahasındaki Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında belki de sezonun en iyi futbolunu oynadı, istatistiki anlamda rakiplerine büyük üstünlük kurdu.

26.02.2015 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertliler, Şükrü Saracoğlu’nda oynadığı son 2 maçta kaybedilen 5 puanın şokunu yaşıyor. Bu kayıpların Fenerbahçe cephesinde bu kadar büyük üzüntü yaratmasının bir numaralı sebebi ise ortaya konulan müthiş futbol.

İsmail Kartal’ın öğrencileri, istatistiki anlamda hem 0-0 biten Trabzonspor maçında, hem de 2-1 kaybettikleri Akhisar Belediyespor karşılaşmasında rakiplerini ezici bir üstünlük kurdu. Bordo-Mavililer önünde 8 net pozisyon yakaladı, 34 kez kaleyi yokladı ancak bir gol bile atamadı. Akhisar karşısında ise 6 gol pozisyonu, 20 şut, ceza sahasına gönderilen 87 top ve 8 kornere rağmen Meireles’in uzaktan attığı tek golle yetindi.

Böylesi bir tabloya rağmen 2 maçta 5 puan bırakılmasının baş sorumlusu, Kanarya’nın formsuz golcüleri oldu. Her iki karşılaşmada da Emenike, Sow, Kuyt ve Webo önemli fırsatları harcadı. Şükrü Saracoğlu’nda oynanan bu mücadelelerde son vuruşlardaki başarısızlık hem yenilmezlik serisinin son bulmasına hem de takımın 4. yıldız yolunda ağır darbe yemesine neden oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Başı Golcüleriyle Dertte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement