Fenerbahçe'nin Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçe'nin Sezon Hazırlıkları

Sarı lacivertli milli futbolcu Bekir İrtegün: "Bu yılın geçen yıldan daha zor olacağını düşüncesindeyim. İlk 6 7 haftayı rahat geçersek yolumuzun açık olduğu fikrindeyim"

21.07.2014 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Bekir İrtegün, geçen yıl sezonu şampiyon tamamladıklarını anımsatarak, "Bu yılın geçen yıldan daha zor olacağını düşüncesindeyim. İlk 6-7 haftayı rahat geçersek yolumuzun açık olduğu fikrindeyim" dedi.

Bekir, kulübünün Düzce Topuk Yaylası'ndaki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hazırlık çalışmalarının verimli ve yoğun geçtiğini, her sezon başı kampının futbolcular için en zorlanılan dönemler olduğunu söyledi.

Topuk Yaylası Tesisleri'nde 4'üncü sezonları olduğunu hatırlatan İrtegün, "Bu güzel tesisimizde 4. yılımız. Her şey bizim adımıza güzel gidiyor. Zaten oturmuş, arkadaşlığı çok iyi olan, birbirini çok iyi tanıyan bir ekibiz. Seneyi de çok güzel kapatmıştık. Hepsini toplarsak, çok mutlu, verimli bir kamp dönemi yaşıyoruz. Çalışmalarımız da iyi gidiyor" diye konuştu.

İrtegün, yeni formaların çok güzel olduğuna değinerek, şöyle dedi:

"Kampın ilk günlerinde yapılan tanıtım çekimlerinden o kadar çok bahsediyorlardı ki merakla bekliyorduk. Burada formaları görme şansımız oldu. Hepsi birbirinden güzel, bayağı da ilgi varmış. Bu da bizi mutlu ediyor. 6. sezonum olacak. 6 sezonda giydiğim en güzel forma diyebilirim. İnşallah bu forma altında 4. yıldızı da takacağız. Fenerbahçe'ye yakıştırdığım en güzel forma, çubuklu efsane forma."

Fenerbahçe'deki ilk iki sezonunun sıkıntılı geçtiğini aktaran milli futbolcu, "Ondan sonraki yıllar verimli sezonlar geçirdim. Burada her zaman var olup, takımın başarısına katkıda bulunma arzusunda oldum. Çok büyük bir camiayız. Oynadığım pozisyonda çok iyi arkadaşlarım var. Bu seneden beklentim 4.yıldız. Yıldızı takarken sahada olmak istiyorum" ifadesini kullandı.

"Geçen sezon çok çalıştık. Hiçbir başarı kolay değildir" diyen başarılı defans oyuncusu, şunları kaydetti:

"Takım olabilmek de bir başarıdır.  Bizim takımımızdaki bütün futbolcular kariyerli. Geçen yıl ki şampiyonluğun kolay bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir şampiyonluk kolay değildir. Rakiplerimize göre artılarımız daha fazla. Daha hazır, daha özgüvenliyiz. Kağıt üzerinde favoriyiz. Kağıt üzerindeki verileri sahaya taşımadığınız sürece tahminlere ulaşılmıyor. Ben bu yılın geçen yıldan daha zor olacağını düşüncesindeyim. İlk 6-7 haftayı rahat geçersek yolumuzun açık olduğu fikrindeyim."

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına da değinen tecrübeli futbolcu, haberleri izlerken çok üzüldüğünü vurgulayarak, "Sadece Gazze değil, dünyaya bakarsak pek yaşanacak bir yer değil. İnsan hayattan soğuyor böyle şeyleri görünce. Çocukların öldüğünü görünce insanın aklına vicdan geliyor. En çok ihtiyacımız olduğu şey ancak bu insanlarda pek kalmadı" diye konuştu. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe'nin Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement