Fenerbahçe'nin yeni transferi Marcel Tisserand, imza için İstanbul'a geliyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Marcel Tisserand, imza için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe\'nin yeni transferi Marcel Tisserand, imza için İstanbul\'a geliyor

Fenerbahçe, Mauricio Lemos'un ardından bir stoper transferini daha bitirmek üzere. Marcel Tisserand konusunda tüm pürüzler giderildi. Eşyalarını toplayan Kongolu savunmacının kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

29.08.2020 17:06  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesindeki 2. stoper transferini açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe, Marcel Tisserandİstanbul'a getiriyor. Wolfsburg forması giyen oyuncu, bu bölgeye takviye için çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilere imza atacak.

WOLFSBURG'UN TRANSFER YAPMASI BEKLENDİ

Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncu ile kısa sürede anlaşmaya varmıştı. Önce Wolfsburg'un transfer yapması beklendi. Alman ekibi Sochaux'den Maxence Lacroix'yi kadrosuna kattı. Ardından Fenerbahçe ile Wolfsburg arasındaki pazarlıklar başladı.

2 MİLYON EUROYA ANLAŞILDI

Yeşil beyazlılar, Tisserand için 2.5 milyon euro istedi. Ali Koç Yönetimi ise 1.5 milyon euro teklif etti. Görüşmeler sonucunda tarafların 2 milyon euro üzerine anlaşma sağlandığı öğrenildi.

EŞYALARINI TOPLADI

Ödeme takvimi konusundaki son detaylar konuşuluyor. Eşyalarını hazırlayan Tisserand, kulüplerden haber bekliyor. Her konuda anlaşma sağlanır sağlanmaz başarılı savunmacı soluğu İstanbul'da alacak.

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin yeni transferi Marcel Tisserand, imza için İstanbul'a geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Y Y 1907: Ne yalan söyleyeyim iki stoperdende ciddi kuşkularım var zankanın değişik versiyonu 8 11 Yanıtla fenerbahçeli: valla yapiolar ama bir aksilik ilk5 haftada harbi taraftar basar heryeri ne koç holding kalir ne bi yer onu syleyimde 6 11
  • Yorumsuz: Bu adam iyi stoperse wolsburg neden yerine transfer yaptı. 8 9 Yanıtla

Advertisement