Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri Takımla Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri Takımla Çalıştı

Fenerbahçe\'nin Yeni Transferleri Takımla Çalıştı

Fenerbahçe'nin yeni transferleri takımla çalıştı Uğur DEMİRKIRDIDÜZCE, (DHA) Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de, yeni transferler Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio takımla birlikle ilk çalışmalarına katıldı.

06.07.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni transferleri takımla çalıştı

Uğur DEMİRKIRDIDÜZCE, (DHA)

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'de, yeni transferler Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio takımla birlikle ilk çalışmalarına katıldı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki futbolcular antrenmana ısınma, denge ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından topla çalışma yapan sarı-lacivertliler, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio'nun yanı sıra, sakatlığı geçen Hasan Ali Kaldırım da takım arkadaşlarıyla çalışmalara katıldı. Sakatlıkları bulunan Emenike, Fernandao ve Ertuğrul Taşkıran ise antrenmanda yer almadı.

Abdoulaye Ba ve Fabiano Riberio ile birlikte İstanbul'a gelen, ancak henüz sözleşme imzalanmayan Josef de Souza ise, Düzce'ye getirilmemişti. Brezilyalı futbolcu, işlemlerinin tamamlanması için İstanbul'da bekliyor.

Fenerbahçe, çalışmalarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri Takımla Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement