Fenerbahçe, Novi Pazar'a Sahip Çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Novi Pazar'a Sahip Çıktı

Fenerbahçe, Novi Pazar\'a Sahip Çıktı

Genç Fenerbahçeliler, yarın sahasında lig lideri Kızıl Yıldız'ı ağırlayacak olan Novi Pazar'a yüzlerce Fenerbahçe ve Türk bayrağı bayrak gönderdi.

16.04.2014 11:42  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancak Bölgesi’nin Müslüman şehri Novi Pazar’ın takımı, maruz kaldığı ırkçı saldırılar karşısında yalnız olmadığını gösterecek. Genç Fenerbahçeliler, Yarın sahasında lig lideri Kızıl Yıldız’ı ağırlayacak olan Novi Pazar’a yüzlerce Fenerbahçe ve Türk bayrağı bayrak gönderdi.

"TÜRKLERE ÖLÜM, TÜRKİYE'YE DEFOLUN" DİYE BAĞIRMIŞLARDI

Sırbistan Süper Ligi’nde üst sıralara oynayan FK Novi Pazar, 23. haftasında konuk olduğu Napredak Kruşevaç takımına 2-1 yenilmişti. Ancak bu karşılaşmaya, futboldan çok Novi Pazar taraftarına yapılan ırkçı saldırılar damga vurmuştu.Kruşevaç taraftarları, sırtlarında Fenerbahçe formasıyla maça giden Novi Pazarlılara, “Türkiye’ye defolun”, “Türklere ölüm” diye bağırmış, polis şiddet kullanıp Novi Pazar taraftarını stat dışına atmıştı.

KIZIL YILDIZ MAÇINDA BAYRAK AÇACAKLAR

Fenerbahçe, daha önce kardeş kulübü ilan ettiği Novi Pazar’ı yalnız bırakmadı. Sarı lacivertlilerin tribün grubu Genç Fenerbahçeliler, harekete geçti. Yarın sahasında lig lideri Kızıl Yıldız’ı ağırlayacak olan Novi Pazar’a yüzlerce bayrak gönderdi. GFB, 700 kadar Fenerbahçe bayrağı ve 200 Türk bayrağını Novi Pazar’daki kardeşlerine yolladı.Türk bayrağı açtılar, sahaları kapandı.

OSMANLI DEVLETİNİN SON SANCAĞI

Daha önce Novi Pazar taraftarları, Türk bayrağı açtıkları için Sırbistan Futbol Federasyonu tarafından ağır cezalarla karşı karşıya kalmıştı. Mavi beyazlı kulübün tribünlerinde açılan Türk bayraklarından dolayı, takımın sahası çok sayıda maçta kapandı, kulübe çok yüksek para cezaları kesildi. Ancak Osmanlı Devleti’nin Avrupa’daki son sancağının kaldığı Novi Pazarlılar, maçlarında Türk bayrağı açmaktan vazgeçmedi.

KIZIL YILDIZ TARAFTARININ ŞÖHRETİ KÖTÜ

Fenerbahçeli taraftarların yollayacağı Türk bayrakları sonrasında gözler yarın (TSİ) 17.00’de oynanacak olan Kızıl Yıldız maçına çevrildi. Bilindiği üzere Kızıl Yıldız’ın fanatik ve milliyetçi taraftar grupları var. Daha önce kırmızı beyazlı ekip, kendi evinde oynadığı maçta Novi Pazar’a karşı ırkçı saldırılar yapmıştı. Yarınki maçta neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Novi Pazar'a Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • insan: diyarbakırsporada aynı şey yapıldı o zaman neredeydiniz...yanıbaşınızdakini görmezsiniz gider yüzlerce kilometre uzaktakini görürsünüz..nasıl bir çelişkiyse artık 5 30 Yanıtla MURAT TÜRK: SAYIN SİVRİ DİLLİ, DİYARBAKIR'IMIZI BAYRAK YAKAN ŞEHİR OLARAK LANSE ETMEYİN VE KÜRT KARŞITLIĞINDAN VAZGEÇİN HA BAYRAK YAKAN ŞEHİR GÖRMEK İSTİYORSAN GEZİ OLAYLARINA BİR BAK BAK Kİ İSTANBUL,ANKARA,HATAY VS. İLLERDE BAYRAK YAKILDIĞINI GÖRESİN. NOT:KÜRT DEĞİLİM KÜRTLEREDE KARŞI DEĞİLİM SİZDE ÖYLE OLUN.KARDEŞLİĞİMİZİN DAİM OLMASI ÜMİDİ İLE... 0 0 MURAT TÜRK: FB KONUSUNDA HAKLISINIZ BEN BİR VATANDAŞ OLARAK 780 BİN KİLOMETREKARE DEKİ TÜM KARDEŞLERİMİ SEVİYORUM.BİZ İÇİMİZDEKİ GERGİNLİĞİ ATARIZ AMA DIŞARIDAKİ KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ ONLARI SIRP KASAPLARININ ELİNE BIRAKMAMALIYIZ ONLARIN ALLAH'TAN VE BİZ KARDEŞLERİNDEN BAŞAK KİMSELERİ YOK... 0 0
  • MURAT TÜRK: KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ.BİRLİK ŞART 30 3 Yanıtla
  • 44: helal be 30 1 Yanıtla
  • aaa: bayrak forma değil alt yapıdan futbolcu da gönderelim yetişsin orada nakit yardımıda yapalım 14 1 Yanıtla
  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement