Fenerbahçe Saldırısı Dış Basınında Gündemine Oturdu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Saldırısı Dış Basınında Gündemine Oturdu

Rize'den Trabzon'a giden Fenerbahçe takım otobüsüne silahlı saldırı Avrupa medyasının manşetinde yer aldı. Siteler ve gazeteler haberi ön sıralardan gördü.

05.04.2015 08:22  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor deplasmanından galibiyetle çıkan ve Rize'den Trabzon'a giden Fenerbahçe takım otobüsüne Sürmene'de silahlı saldırı Avrupa medyasının manşetinde yer aldı.

Büyük tepki çeken olay İspanyol, Fransız ve İngiliz basınında da büyük yankı uyandırdı. Saldırı, gecenin flaş haberi olarak duyuruldu.

"OYUNCULARI DA YARALAYABİLİRDİ"

Fenerbahçe'nin uğradığı saldırıya Avrupa internet medyası geniş yer ayırdı. İspanyol Mundo Deportivo, "Fenerbahçe takımına silahlı saldırı sonucunda otobüsü kullanan sürücü yaralandı. Bu saldırı takımdaki futbolcuların da yaralanmasına neden olabilirdi" dedi.

İşte gazete ve haber sitelerinin Fenerbahçe saldırısıyla ilgili yaptığı haberlerden öne çıkanlar:

"UÇAK İÇİN..."

- Sport: Türkiye'de şiddet! Fenerbahçe takımına silahlı saldırı. Şoför ağır yaralı.

- Marca: Türk futbolu Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından üzücü bir olayın kahramanı oldu. Takım otobüsüne atılan ateş sonucu sürücü yaralandı ve Fenerbahçe takımı o sırada İstanbul'a dönüş için uçağa yetişmek için yoldaydı.

"SÜRÜCÜ AĞI YARALI"

- AS: Fenerbahçe otobüsüne ateş. 5-1'lik Rize galibiyeti sonrası Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüs Trabzon'da saldırıya uğradı. Ateş sonucu sürücü ağır yaralandı.

"ÇETE ATEŞ AÇTI"

- L'Equipe: Rize deplasmanından 5-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Kulübü, Trabzon'da saldırıya uğradı. Olayda sürücü yaralanırken, futbolcular herhangi bir yara almadı.

- Globo Esporte: Fenerbahçe galibiyetten sonra saldırıya uğradı. Olay sonrası şoför hastaneye kaldırılırken, teknik heyet İstanbul'a dönüş için havaalanına götürüldü.

- Daily Mirror: Fenerbahçe takımını taşıyan otobüse maç sonrası silahlı bir çete tarafından ateş açıldı. Saldırıyı Trabzonlu bazı taraftarların gerçekleştirdiği konuşuluyor.

Fenerbahçe Saldırısı Dış Basınında Gündemine Oturdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Saldırısı Dış Basınında Gündemine Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • siiikee: fb sikeciligini bütün dünya tekrar hatirladi 7 12 Yanıtla
  • cengiz: zaten şu lazların futboldan başka bir ilgi alanı yokki 5 3 Yanıtla
  • matiz: Ülkede ne çok mal varmış OYUN LAN BU OYUN cahiller 4 4 Yanıtla
  • mtn: Bu kazlar, yani lazlar diyecektim, kürtleri de gectiler. . . ama kürtler neyse anlamli bir sey icin savasiyorlar, . . . ya bu kazlar, yani lazlar???? 3 1 Yanıtla
  • Norvecli: Arkadaslar rezil olduk bütün dunyada, bakin sizi kardesim diyorum, ne olur birbirize sahip cikin. Slm 3 0 Yanıtla
  • Sürmeneli: Dış basın Suriye ve Irak'a Baksın.Ve Almanya'da öldürülen 9 Türk'ün katillerini Hala bulamadı. Yada bulmak istemiyor! 2 1 Yanıtla
  • Hoobbala: Bi dana ucak kiralasin azize. Kendisi ucakla millet otobusle. Bu ne laa !! 1 1 Yanıtla
  • CEVDET: Silah kullanıldığı ispatlı mı, yoksa Mahmut Uslunun şişirmesi mi bilen var mı ? 0 2 Yanıtla
  • gs: Trabzon emiyeti kadar becereksiz kimse yok 5 yaşındaki çocuklarda bile silah var 1 0 Yanıtla
  • adil: yakalanan ulusal ajanla ilgili tek cümle yok;; ama , fb olayı daha burdaki ajansalara yetişmeden siz manşet yapmışnz. . ne kadar manidar. . . 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement