Fenerbahçe - Sheffield United | Canlı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe - Sheffield United | Canlı

Fenerbahçe - Sheffield United | Canlı

Soma'da yaşamını kaybeden vatandaşlarımız için Fenerbahçe, İngiltere'de Sheffield United takımı ile hazırlık maçı yapıyor.

31.07.2014 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1' Karşılaşma başladı.

3' Fenerbahçe rakibi kendi yarı sahasına hapsetti. Raul Meireles'in uzak mesafeden gönderdiği sert vuruş kalecide kaldı.

6' Sheffield Utd. takımından Ben Davies sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

8' Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Caner Erkin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

11' GOOOOOOLLL Diego Ribas ile başlayan atakta sol kanatta topla buluşan Caner Erkin düzgün ve isabetli bir orta yaptı. Gelen ortaya harika yükselen Pierre Webo harika bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

16' Fenerbahçe takımı Gökhan Gönül ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında Gökhan Gönül tarafından çekilen şut auta gidiyor.

20' Sheffield United. takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Louis Reed'in çektiği şut çerçeveyi bulmuyor.

25' Raul Meireles yine şansını ceza sahası dışından denedi fakat top kalenin üstünden auta çıktı.

28' Defanstan hızlı çıkan Fenerbahçe'de topu sürükleyen Webo kalecinin önde olduğunu görüp bir aşırtma şutu denedi fakat başarılı olamadı.

Sayfayı sık sık yenileyin

STAT: Bramall Lane

SAAT: 21.30

SHEFFIELD UNİTED: Howard, Flynn, Butler, McGahey, Davies, Doyle, Reed, McGinn, Porter, Campbell-Ryce, Mc Nulty

FENERBAHÇE: Volkan, Caner, Alves, Bekir, Gökhan, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Diego, Sow, Webo

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe - Sheffield United | Canlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement