Fenerbahçe Spor Kulübü İlk Şube Yetkisini Biga'ya Verdi - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçe Spor Kulübü İlk Şube Yetkisini Biga'ya Verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü İlk Şube Yetkisini Biga\'ya Verdi

Fenerbahçe Kulübü Dernekleri, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

04.08.2014 15:41  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Dernekleri, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Başkan Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 1907 tribününde gerçekleştirilen Şubeleşme toplantısına Biga Fenerbahçeliler Derneği adına Başkan Şadan Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Arda Bozkurt, Dernek Üyesi Mali Müşavir Erol Sezen ve Dernek Genel Müdürü Kadir Atay katıldı.

Toplantıda Fenerbahçe Kulübünün Şubelerinin açılması ve 1 Milyon üye projesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Aziz Yıldırım, Şadan Doğan ile yaptığı özel görüşmede şube açılışlarının ilk Biga'dan başlamasını istedi. Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada, "Bugün Kulübümüze gelerek yeni açılacak Fenerbahçe Kulübü Şubeleri, kongre üyeliği ve temsilci üyelik hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız Aziz Yıldırım Biga'da açılacak şube için bizi motive ederken bizde startımızı verdik. İlk Fenerbahçe Şubesini Biga'da açmak için çalışmalara başladık" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe Spor Kulübü İlk Şube Yetkisini Biga'ya Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement