Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: Hücumda Çok İyi Olan Rakibimiz Karşısında Savunmamız İşe... - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: Hücumda Çok İyi Olan Rakibimiz Karşısında Savunmamız İşe...

Turkısh Airlines Euroleague Dörtlü Final'de ev sahibi Real Madrid'e 96-87 yenilen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, maçı ikinci çeyrekte kaybettiklerini söyledi.

16.05.2015 01:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkısh Airlines Euroleague Dörtlü Final'de ev sahibi Real Madrid'e 96-87 yenilen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, maçı ikinci çeyrekte kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, şunları söyledi:

"Hücumda çok iyi olan rakibimiz karşısında savunmamız işe yaramadı. Benim için bu akşam sürpriz bir Real Madrid yoktu. Çok agresif bir takım ve buna hazırlık yapmıştık. Ama ikinci çeyrek her antrenör için zordu. Hücumda çok iyiydiler. Defansımız işe yaramadı. Real Madrid olağanüstü bir maç çıkardı. Üçüncü ve 4'üncü periyotlarda Real Madrid'e karşı çok iyi direniş gösterdik. Çok iyi tepki verdik, 4'üncü periyotta takımımdan gurur duydum. Dörtlü Final bizim için çok önemli bir tecrübe oldu. Fenerbahçe'nin gelecekte Dörtlü Final'e döneceğinden eminim."

CSKA Moskova ile Pazar günü yapacakları üçüncülük maçının kendileri için hiçbir önemi olmadığını da vurgulayan Zeljko Obradovic, "Basketbolcularım için çok zor bir maç. Real Madrid'e karşı mükemmel bir maç çıkarmak istiyorlardı. Psikolojik olarak çok yıprandılar. Ayrıca döndüğümüzde Türkiye liginde play-off'larda kulübümüzün ezeli rakibi Galatasaray Liv Hospital'a karşı oynayacağız. Galatasaray Liv Hospital maçı, lig bizim için çok daha önemli" dedi.

Obradovic, verdikleri kararlarla tepki gösterilen maçın hakemleriyle ilgili soruları ise yanıtlamadı.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Luka Zoric de, özellikle ikinci çeyrekte çok kötü oyun çıkardıklarını ifade ederek, "Fark açıldı. Çok üçlük yedik. Maçı kaybetmemizin sebebi de bu" dedi.

Real Madrid'in başantrenörü Pablo Laso ise, bekledikleri gibi maçın başından beri çok zor, sert bir maç olduğunu belirterek, "Hızlı topu iyi oynadık ve ikinci çeyrekte elde ettiğimiz 20 sayı fark çok önemliydi. Çünkü üçüncü ve dördüncü periyotta bazı şeylerin değişeceğini biliyorduk. Yürekten oynayan, sonuna kadar mücadele eden, çok iyi bir takıma karşı oynadık. Fenerbahçe Ülker' çok iyi top dolaştırdı ve buna taktik önlem aldık. Savunma taktiğimiz maçın kilit noktalarından biri oldu" ifadesini kullandı. - Madrid

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: Hücumda Çok İyi Olan Rakibimiz Karşısında Savunmamız İşe... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement