Fenerbahçe Ülker'de Hickman Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker'de Hickman Üzüntüsü

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Unicaja Malaga'yı yenerek lider olarak yoluna devam eden Fenerbahçe Ülker'de maçta sakatlanan Ricky Hickman üzüntüsü yaşanıyor.

28.03.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Unicaja Malaga'yı yenerek lider olarak yoluna devam eden Fenerbahçe Ülker'de maçta sakatlanan Ricky Hickman üzüntüsü yaşanıyor.

Hickman'ın durumu ve yerine transfer yapılıp yapılmayacağı yönünde kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan, bu oyuncunun sakatlığından dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

Ricky Hickman'ın takımın önemli oyunculardan biri olduğunu ve çok talihsiz bir sakatlık geçirdiğini vurgulayan Onan, "Oyuncumuza acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde parkelere döner" ifadelerini kullandı.

Şok sakatlık sonrası transfer olup olmayacağı konusunda ise Ömer Onan şunları kaydetti:

"Fenerbahçe taraftarı her zaman takımımızın menfaatini düşünüyor ve onların ilgisine teşekkür ediyoruz. THY Avrupa Ligi'nin yönetmelikleri gereği Top 16'nın ikinci yarısıyla birlikte hiçbir takımın kadrosuna yeni transfer ekleme şansı bulunmuyor. Biz Fenerbahçe Ülker olarak mevcut kadromuzla Avrupa Ligi'nde yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bu yolda da en büyük destekçimiz, her zaman olduğu gibi Fenerbahçe taraftarı olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker'de Hickman Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement