Fenerbahçe Ülker, Madrid'e Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Ülker, Madrid'e Uğurlandı

Hakan Tarhan, İstanbul-DHA THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena'da düzenlenen uğurlama töreniyle Madrid'e yolcu edildi.

12.05.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Tarhan, İstanbul-DHA

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena'da düzenlenen uğurlama töreniyle Madrid'e yolcu edildi.

Ülker Sports Arena'da düzenlenen organizasyonun ardından, sarı-lacivertli takım Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktı.

Sarı-lacivertli takım, düzenlenen etkinlikte salona teker teker isimleri okunarak çıktı. Üzerlerinde Efsane Final Four'da yazılı tişörtlerle sahaya gelen oyuncular ve teknik heyet, yöneticilerle birlikte saha içine kurulan platformda poz verdiler. Daha sonra sarı-lacivertli ekip, Dörtlü Final hatırası için hazırlanan topa imzalarını attılar.

Fenerbahçe Ülker kaptanı Emir Preldzic yaptığı açıklamada, "Madrid'de de aynı başarıya devam edeceğiz ve sizleri gururlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Büyük mücadele göstererek hedefledikleri yere ulaştıklarını belirten sarı-lacivertli takımın tecrübeli ismi Oğuz Savaş, "Bu hikaye daha henüz bitmedi. Elimizden gelenin en iyisini yapıp daha iyiyi elde etmeye çalışacağız. Buraya gelip bizi uğurlayan herkese, gelmek isteyip gelemeyen, bizimle olmak isteyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha yapacak çok işleri olduğunu ifade eden Obradovic, "İnşallah Madrid'de de başarılı olacağız. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Çok iyi bir iş çıkardınız" diye konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin yaptığı açıklamada, "Size kulübüm, başkanım, yönetim kurulum ve büyük taraftarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Temennim odur ki bu işbirliğimiz sonsuza kadar devam etsin. Murat Ülker ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah kupayı alıp döner ve milletimizin gururu olursunuz. Size başarılar diliyorum, efsane olun gelin" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile Ülker işbirliğinden sonra sarı-lacivertli takımın 5 lig, 3 Türkiye Kupası ve 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandığını, geride kalan 9 sezonda THY Avrupa Ligi'nde başarıyla mücadele ederek tarihinde ilk kez Dörtlü Final'e yükseldiğini kaydeden Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, "Sizleri yürekten tebrik ediyorum. Bu performans, kamuoyunda basketbola gösterilen ilgiyi arttırdı. Güle güle gidin, efsane olun gelin" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE ÜLKER TAKIM OTOBÜSÜNÜN ARKASINDAN SU SIKILDI

Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena'da yapılan organizasyonun ardından Atatürk Havalimanı gitmek için salondan ayrıldı. Dışarıda bekleyen taraftarlar takım otobüsünün arkasından ellerindeki sarı ve lacivert renklerdeki kovalarla su döktüler. Öte yandan takım otobüsüne salon dışında bekleyen itfaiye aracından su sıkıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Ülker, Madrid'e Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement