Fenerbahçe, Van Persie'nin Giderse Yerini Hemen Dolduracak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Van Persie'nin Giderse Yerini Hemen Dolduracak

Fenerbahçe, Van Persie\'nin Giderse Yerini Hemen Dolduracak

Fenerbahçe yönetimi, van Persie'nin durumuna göre bir santrafor takviyesi daha yapacak.

20.07.2016 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon kadrosunu neredeyse netleştiren Fenerbahçe son bir hamleyle transferi kapatmak istiyor. Orta sahaya bir hücum oyuncusu transfer etmek isteyen sarı lacivertliler hem pas bağlantılarını sağlayabilecek, hem hücumu yönlendirebilecek, hem de özellikle duran toplarda etkili olabilecek bir futbolcu arıyor.

PERSİE'E BAĞLI

Geçtiğimiz sezon duran topları kullanan Caner Erkin, Bruno Alves ve Nani'nin takımdan ayrılması, Robin van Persie'nin ise henüz hazır olmaması üzerine teknik ekip bu ihtiyaç üzerinde duruyor. Transferin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ilk maçından sonra netleşmesi muhtemel görünürken, yönetim bir yandan da Robin van Persie'nin kulüpteki geleceğinin netleşmesini bekliyor.

KULÜP ARIYOR

Oynanan 5 hazırlık maçının sadece birinde 45 dakika oynayan Hollandalı golcü menajeri aracılığıyla kendisine kulüp arıyor. Özellikle Premier Lig'e dönmek isteyen van Persie'nin durumunun kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

YERİ DOLACAK

Hollandalı takımdan ayrılırsa yönetim hem santrfor mevkiinde, hem de santrfor arkasında oynayan bir oyuncu üzerinde durmayı planlıyor. Sarı lacivertli yönetim konuyu kısa sürede netleştirerek transferde düğmeye basmak istiyor.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Van Persie'nin Giderse Yerini Hemen Dolduracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement