Fenerbahçe'ye Halkbank Darbesi! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Halkbank Darbesi!

Fenerbahçe\'ye Halkbank Darbesi!

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinin 3. maçında, sahasında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen Halkbank, seride 2-1 öne geçti.

28.04.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off final serisinin 3. maçında, sahasında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen Halkbank, seride 2-1 öne geçti.

Halkbank, maça etkili servis atarak başladı. Rakibinin manşet kalitesini düşüren Halkbank, ilk teknik molayı 8-4 önde geçti. Hızlı hücumlarda Emre ve Resul ile sayı üreten Halkbank'a Miljkovic ve Fonteles ile karşılık veren Fenerbahçe Grundig, özellikle plaselerden gelen topları karşıya geçirmekte zorlandı. Halkbank ikinci teknik molasını 16-11 önde tamamladığı seti 25-19 aldı: 1-0.

İkinci setin başında arka alandaki boşluklardan sayı kaybeden Halkbank, Tzourits'in servis atışlarından üst üste aldığı sayılarla ilk teknik molayı 8-3 önde geçti. Tzourits'in hem serviste hem de hücumda yıldızlaştığı sette Halkbank, file önünde Emre ve Hüseyin'in bloklarıyla geçilmez oldu. İyi servis atamayan Fenerbahçe Grundig, hücumdaki etkisini de yitirince farkı eritmeyi başaramadı.

Durum 18-13 Halkbank'ın lehineyken, başhakem Aziz Yener, maçın başından itibaren kararlarına itiraz eden Fenerbahçe Grundig'in pasörü Arslan Ekşi'ye sarı kart gösterdi. Halkbank, ikinci teknik molayı 16-10 üstün geçerek seti 25-20 aldı: 2-0.

Fenerbahçe Grundig, 3. sete de servis hatalarıyla başladı. File önünde iyi kapanamayan sarı-lacivertli ekip, ilk teknik molaya 8-5 geride girdi. Halkbank, Hüseyin ve Emre ile bloktaki etkisini sürdürürken, Juantorena ile üst üste sayılar aldı. İkinci teknik mola 16-13 Halkbank'ın lehine geçildi. Marshall ve Miljkovic ile etkili olan Fenerbahçe Grundig farkın açılmasına izin vermese de öne geçmeyi de başaramadı. Seti alan Halkbank maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Sahasındaki 2. maçı da kazanan Halkbank, seride 2-1 öne geçti. Play-off final serisinde 3 galibiyet alan takım, şampiyon olacak.

İki takım arasında serinin 4. maçı 29 Nisan Salı günü İstanbul'da oynanacak. Burhan Felek Salonu'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Halkbank Darbesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.


Advertisement