Fenerbahçe, Jorge Jesus'la Anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Jorge Jesus'la Anlaştı

Fenerbahçe, Jorge Jesus\'la Anlaştı

Fanatik gazetesi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'la masaya oturduğunu ve anlaşmaya vardığını yazdı.

12.04.2015 08:23  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir yandan nefes nefese süren şampiyonluk yarışında İsmail Kartal ve ekibine sonsuz destek veren Fenerbahçe Yönetimi, diğer taraftan gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Şampiyonlar Ligi marşını çaldırmayı kafasına koyan Başkan Aziz Yıldırım, Avrupa'da başarı için ince eleyip sıkı dokuyor.

ANLAŞMA TAMAM!

Öncelikle teknik direktör planlaması üzerinde duran Sarı-Lacivertliler'in başkanı; takımı Devler Arenası'nda başarıya ulaştıracak tecrübede bir isimle el sıkıştı. Geçtiğimiz günlerde gizlice Avrupa'ya giderek Jorge Jesus ile masaya oturan Yıldırım'ın, Portekizli hocayla her konuda anlaştığı öğrenildi.

LİSTE BİLE BELİRLENDİ

Fenerbahçe-Sevilla eşleşmelerinden tanıdığı ve hem kulübedeki taktiksel yönetimine hem de takım üzerindeki otoritesine hayran kaldığı Jesus'a ret edilemeyecek bir teklif götüren Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ı da yanından ayırmayacak. Kartal'ın zor zamanlarda kulübe sahip çıkmasını ve özverili çalışmalarını çok takdir eden Yıldırım, İsmail hocaya takım elbiseyi giydirecek ve artık ondan 'futbol takımı üzerinde bir yönetici' olarak yararlanacak. Jesus'un tüm şartlarını kabul eden Fenerbahçe Başkanı'nın; Portekizli teknik adamla şimdiden 'gidecekler-gelecekler' listesini bile yaptığı, kısa süre içinde transfer görüşmelerine başlanması için talimat vereceği kaydedildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Jorge Jesus'la Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Trabzonsporiu: Şike BAHÇE Rüya görüyor ulan ENAYILER JESUS un masrafını odeyemezsınız ENAYI FB LER KAYBOLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 11 43 Yanıtla
  • adsiz: Kaynak : FANATIK Hep bos haber yani... 6 1 Yanıtla
  • paris: Biz niye yabanci hayraniyiz anlamadim getir dun ya para ver sonrada kovmaya calisin biz turklerde devamlilik yok o yuzden adamlar programli robot gubi taptigi isi farkibda ve onemsiyor biz bizde baskana yoneticiye onune gelenehesap ver 1 1 Yanıtla

Advertisement