Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu

Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu

Mahmut Uslu "Galatasaray ile ezeli dostuz. Umarım ki maç, derbi şölenine yakışır bir şekilde, tatlı bir şekilde biter" dedi.

16.10.2014 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacakları derbi maçın dostluk içinde geçmesini diledi.

FBTV'ye açıklamada bulunan Uslu, takımlarındaki en büyük sorunun sakatlıklar olduğunu vurgulayarak, "Takıma baktığımızda en önemli sorun, sakat oyuncularımızın varlığıydı. Bunların kimisi tam anlamıyla iyileşti, kimisi de yüzde 80 iyileşti. Takım doktorumuzla konuştum, Volkan'ın durumu gayet iyi. Oynayıp oynamayacağını bilemiyorum ama takımdaki diğer sakat oyuncular da iyi durumda. İnşallah hayırlısıyla bu şöleni daha sevinçli hale getiririz" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü ile her zaman dost kalmayı düşündüklerini anlatan Uslu, şunları kaydetti:

"Galatasaray ile ezeli dostuz ve her zaman dost olarak kalmayı düşündüğümüz bir spor kulübüdür. Ama maalesef ki sonunda bir yenen oluyor ya da berabere kalınıyor. Umarım ki bu şölene yakışır bir şekilde, tatlı bir şekilde biter. Galatasaray da büyük bir kulüp. Galatasaray ve Fenerbahçe, biri olmadan diğeri olmaz. Aralarında her zaman büyük bir rekabet söz konusudur. Bu rekabet de her iki kulübe hem maddi hem de manevi kazançlar getiriyor. İnşallah biz kazanırız. İstatistiki anlamda biz daha başarılı gözüküyoruz. İnşallah da böyle olur ama sahada her şey futbolcuların elinde."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement