Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Açıklaması

"Cemaat meselesi tamamen hayal ürünü"

18.12.2014 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Spor Kulübünün Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, kulüpten 50 milyon dolar istendiği iddiasına ilişkin,  "Cemaat meselesi tamamen hayal ürünü" dedi.

Şahin, "Hedef 1 Milyon Üye Projesi"nin tanıtımı kapsamında geldiği Yalova'da, bir otelde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istendiği iddiasının hatırlatılması üzerine Şahin, "Cemaat meselesi tamamen hayal ürünü. Böyle bir şeyle ilgili ne Fethullah Hoca'nın cüreti yeter buna ne o cemaat mensuplarının. Öyle bir şey asla mümkün değildir. Başkanımız bu konuda gerekli açıklamaları yaptı" ifadesini kullandı.

"Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına yürekten inanıyorum"

Fenerbahçe'nin bu sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Şampiyon olacağımızı söylemek en doğal hakkımız. Bu sene bizim için çok kritik bir sene, dördüncü yıldızı takma açısından. Şu anda 9 ana olimpik branşta 70 kategoride faaliyet gösteriyoruz ve 2 bin lisanslı sporcu ordumuz var. Bu sporcularımızla hem ulusal hem uluslararası bütün yarışmalarda hep liderliğe oynuyoruz. Basketbol takımımız, 'yenilmez armada' denilen, sahasında yenilgisi olmayan Barcelona'yı dize getirdi. Diğer branşlarda da öyleyiz. Atletizmde Avrupa şampiyonu oluyoruz. Boksörlerimiz olimpiyatlar için en kuvvetli aday. Dolayısıyla kupa sayısını bazen şaşırıyoruz. Her sene yüzlerce kupa kazanıyoruz ve her sene kazandığımız kupalarımızı müzemizde sergiliyoruz. Dolayısıyla bu sene birçok kupaya adayız. İddia ediyorum; bu yıl 50'nin üzerinde kupa kazanacağız."

"İstifa etmek, kişinin özgür iradesi"

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'in istifasını da değerlendiren Şahin, "İstifa etmek, kişinin özgür iradesinde. Herhalde kendisi için doğru olduğuna inandığı için istifa etti. Bizlerin onun istifa etmesi hakkında yorum yapmamız yanlış değerlendirilebilir. Türk futbolu için hayırlı olsun" diye konuştu.

"Hedef 1 Milyon Üye Projesi"yle Fenerbahçe Spor Kulübünün mali özgürlüğüne kavuşacağını ifade eden Şahin, "Bu projeyi Fenerbahçe'nin mali bağımsızlığı ve Fenerbahçe'nin halka açılması için düşündük. Tatbik edilen ve çalışılan bir projedir. Fenerbahçe, dar bir çevrenin kulübü değil. Çok genişletilmiş bir tabana yayılacak ve gerçekten halkın kulübü olacak. Böylelikle Fenerbahçe mali özgürlüğünü de kazanmış olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Toplantıya, Fenerbahçe Spor Kulübü Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun, Dernekler Çalışma Grubu Üyesi Murat Boyraz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven ve bir grup sarı-lacivertli taraftar katıldı. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement