Fenerbahçe, Emre'yle 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Emre'yle 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor

Fenerbahçe Yönetimi, kaptan Emre Belözoğlu ile 1 yıl daha devam etme kararı aldı.

03.04.2015 07:18  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-lacivertliler, mayıs ayındaki kongreye kadar transfer çalışmalarını askıya alsa da Emre Belözoğlu için planını belirledi. Başarılı performansı, takımın sembol ismi olması ve taraftarın sevgisi nedeniyle tecrübeli futbolcuya yeni sözleşme teklifi yapılmasına karar verildi.

EMRE'YLE 1 YIL DAHA

Milliyet'in haberine göre; mayıs ayındaki kongreye kadar transfer görüşmelerini donduran sarı-lacivertliler bu tarihten sonra resmen çalışmalara başlayacak. Buna rağmen yeni sezonla ilgili alınan birçok prensip kararı ve çizilen yol haritaları bulunuyor. Bu kararlardan biri de Emre Belözoğlu ile ilgili olarak hayata geçirilecek. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcu ile bir sezon daha devam edilmesi kararlaştırıldı.

Emre de takımda kalmak ister ve ücrette anlaşma sağlanırsa, 34 yaşındaki futbolcu yeni sezonda da sarı-lacivertli formayı giymeye devam edecek.

SAHADA BASMADIK YER BIRAKMIYOR

Emre Belözoğlu'nun performansı 'devam' kararındaki en önemli sebepler arasında yer alıyor. İlerleyen yaşına rağmen profesyonel yaşantısı ve çalışkanlığı ile sahada basmadık yer bırakmayan deneyimli futbolcunun boşluğunu doldurmak da kolay değil. Ayrıca takımın lider ve sembol oyuncusu olması, kulübün yapısını iyi bilmesi ve Fenerbahçeli taraftarların da kendisini çok sevmesi sebebiyle Emre ile devam edilmesi konusunda yönetim kurulunda fikir birliğine varılmış durumda.

EMRE DE KALMAK İSTİYOR

Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde en az 2 yıl daha futbol oynamak istediğini açıklamıştı. Sarı-lacivertli oyuncu, Fenerbahçe yönetiminden yeni sözleşme için teklif gelmesi halinde takımda kalmak istediğini de ifade etmişti.

Fenerbahçe, Emre\'yle 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Emre'yle 1 Yıl Daha Devam Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • nejdet: fenere yazık olur. takımın güzelliğini bozuyor. kötü örnek oluyor. fenere yakişmiyor şimarik ukala yalaka adam... kuyt gibi efendi futbolcular lazım fenere. 24 7 Yanıtla
  • Can kara: Harıkasın Emre hayırlı uğurlu olsun kardeşim 12 13 Yanıtla
  • ali: yedi düvel bütün ailene sövüyor hiç onurun yok mu emre senin 10 10 Yanıtla
  • adanalı: ya bırakın şu emreyi veboyu emenikeyi yollayın gitsin. nerde kartlaşmış futbolcu varsa hep fenerbahçede. bir fenerli olarak artık maçları izlemmiyorum bunuda bilin fener yönetimi. 3 0 Yanıtla

Advertisement