Fenerbahçeli Eski Yönetici Kiğılı'dan Derbi Yorumu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Eski Yönetici Kiğılı'dan Derbi Yorumu Açıklaması

Fenerbahçeli Eski Yönetici Kiğılı\'dan Derbi Yorumu Açıklaması

"Derbinin neticesi belli, bana sormayın" "2014 sonuna kadar kulübe 100 bin üyeyi kazandıracağız"

15.10.2014 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli eski yönetici Abdullah Kiğılı, sarı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı derbi maça ilişkin "Neticesi belli" değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe Kulübü'nün "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin Four Seasons Otel'deki tanıtımına katılan Kiğılı, gazetecilerin derbi maçla ilgili sorusuna, kısa bir değerlendirmeyle "Onun neticesi belli, bana sormayın" cevabını verdi.

Hayata geçirilen 1 milyon üye projesinin, Fenerbahçe Kulübü'nün hayali olduğunu kaydeden Kiğılı, 2014 yılı sonuna kadar 100 bin üye hedefini gerçekleştirmek için çalışacaklarını anlatarak, "Her Fenerbahçeli'nin mutlaka ve mutlaka bu işe sahip çıkması lazım. 2014 sonuna kadar 2,5 aylık bir süre var. Bu sürenin sonunda hep beraber çalışarak 100 bin üyeyi kazandıracağız. Ondan sonra da hızlı bir şekilde devam edecek" diye konuştu.

Abdullah Kiğılı, bir süre önce Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'ndaki görevinden istifa etmişti.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu ise maçta herhangi bir olumsuzluğun yaşanacağını düşünmediğini belirterek, "Dostça, kardeşçe, adına yakışan bir derbi olacağını düşünüyorum. Kazanan biz olacağız" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Eski Yönetici Kiğılı'dan Derbi Yorumu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement