Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu Açıklaması

"Kendimi iyi hissediyorum.

13.10.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, kendisini iyi hissettiğini belirterek, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda Spor Toto Süper Lig'de 18 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacakları derbi maçta sahada olmak istediğini söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, sakatlığı nedeniyle iki hafta takımdan ayrı kaldığını hatırlatarak, "Şu an kendimi iyi hissediyorum. Fizik olarak bu iki haftada kaybettiklerimi kazanmak için ekstra da çalıştım. Takımla antrenmanlarda bir sıkıntı olmaz ise hoca hafta sonu izin verirse inşallah sahada olmak istiyorum" dedi.

Emre Belözoğlu, Süper Lig'deki son maçlarında Torku Konyaspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine moral kazandırdığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Sezona iyi bir giriş yaptık diyebiliriz. Torku Konyaspor maçı da bunu perçinledi. Çünkü Torku Konyaspor ligin iyi takımlarından birisi. Takım özellikle ikinci yarıda 10 kişiyle gösterdiği mücadeleyle maçı çevirmesini bildi. Bizim öz güvenimiz adına önemliydi. Sezon başında ilerleyen haftalarda kimse bu puanların nasıl kazanıldığını söylemeyecek. Önemli olan bu periyotları kayıpsız geçmek. Hele ki kendi sahanızda oynuyorsanız. Bunu başardık diye düşünüyorum."

"Derbi maçlarının favorisi olmaz"

Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları derbi maça değinen Emre Belözoğlu, "Futbolda artık bazı duygular yok olmaya başladı. Ne yazık ki artık derbilerin bile keyfi... Biz futbolcular çok önceden bunun havasına girip keyfini yaşamaya çalışıyorduk, inşallah örnek olabilecek bir derbi olur diye ümit ediyorum. Son maçımız olan TFF Süper Kupa karşılaşmasında rakibimize ciddi bir üstünlük sağladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Onlar da kendi sahalarında tabii ki bizim gibi ezeli rakibi olan bir takımı yenmek isteyeceklerdir" diye konuştu.

Derbilerin favorisi olmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"O gün kim daha iyi konsantre olursa, kim daha çok kazanmaya inanırsa o her zaman avantajlıdır. Biz iyi hazırlanıyoruz, milli takımlardan gelecek oyuncularımızın da sağlıklı bir şekilde dönmelerini temenni ediyorum. Onlara da başarılar diliyorum. Bir an önce takım halinde çalışmaya başlarsak salı ve çarşamba ile beraber hazır oluruz diye ümit diyorum. Çünkü bizim adımıza çok önemli bir maç. İlk 8 haftada istediğimiz puanı yakalamak istiyoruz. Bu maçta da kayıpsız gitmek lazım. Ligdeki bence en büyük rakibimizi bu anlamda geriye atmış oluruz. veya onları biraz daha kendi sahalarında sıkıntıya sokarsak, lig avantalı bir hale döner diye düşünüyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolcu Emre Belözoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement