Fenerbahçeli Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Fenerbahçeli Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Yeni sezon hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Fenerbhaçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak olan Fenerbahçe'de, futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

14.07.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Fenerbhaçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak olan Fenerbahçe'de, futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

Sarı-lacivertli futbolculardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün bugün sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Öncelikle kan değerlerine bakılan Fenerbahçeli futbolcular, ardından EKG ve efor testinden geçti. Daha sonra göz, kulak burun boğaz ve genel cerrahi muayenelerinden geçen futbolcuların sağlık kontrolleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından konuşan kaleci Volkan Demirel, zor bir sezonun kendilerini beklediğini ancak sezon sonunda şampiyon olarak 4. yıldızı takacaklarını söyledi. Yeni transfer Diego Ribas'ı da değerlendiren Demirel, Diego'nun önemli bir isim olduğunu dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement