Fenerbahçeli Futbolculardan Aziz Yıldırım'a Söz: O Kupayı Alacağız - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolculardan Aziz Yıldırım'a Söz: O Kupayı Alacağız

Fenerbahçeli Futbolculardan Aziz Yıldırım\'a Söz: O Kupayı Alacağız

Ezeli rakipleri Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa Finali'nin hazırlıklarını dün tamamlayan Fenerbahçe geri sayıma geçti.

25.08.2014 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki yıldır bu kupayı Sarı-Kırmızılılar'a kaptıran 'Son Şampiyon' bu kez mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda sezona kupayla başlamanın önemine değinen Sarı-Lacivertli oyuncular, tesislerde bir araya geldikleri başkan Aziz Yıldırım'a da zafer sözü verdi. Geçtiğimiz sezondan devam eden hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Galatasaray ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı yerinde izleyemeyecek olan Yıldırım, yakın dostlarıyla birlikte bu şehirde kalacakları otelde Süper Kupa Finali'ni takip edecek.

'Hepinize inanıyorum'

Bu durumu bilen futbolcular, başkanlarına galibiyet sözü verip, "Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından mutlu sona ulaşan taraf biz olacağız. O kupayı da kaldığınız otele getireceğiz ve size verdiğimiz sözü tutacağız. Statta olamayacaksınız ama televizyon karşısında rahatça maçı izleyin. Sizi mahcup etmeyeceğiz ve o kupayı kazanacağız" dedi. Başkan da futbolculara, "Tüm takıma inanıyorum. Bu kez kupayı kaptırmayacağız" karşılığını verdi.

FANATİK

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolculardan Aziz Yıldırım'a Söz: O Kupayı Alacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement