Fenerbahçeli İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe Mağlup Olursa Lige Havlu Atar" - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe Mağlup Olursa Lige Havlu Atar"

Uğur DEMİRKIRDI - İSTANBUL DHA Fenerbahçe ve Milli Takımın önemli isimlerinden eski futbolcu İlker Yağcıoğlu, yaklaşan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini DHA'ya yorumladı.

04.03.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur DEMİRKIRDI - İSTANBUL DHA

Fenerbahçe ve Milli Takımın önemli isimlerinden eski futbolcu İlker Yağcıoğlu, yaklaşan Fenerbahçe- Galatasaray derbisini DHA'ya yorumladı.

İlker Yağcıoğlu, her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma olacağını belirtirken Fenerbahçe'nin mağlup olması durumunda lige havlu atacağını söyledi.

İlker Yağcıoğlu, Galatasaray bu derbiyi kazanırsa Fenerbahçe'yi ligin dışına atar. Arada oluşacak 7 puanlık fark belki ileriki maçlarda kapanabilir bir puan olarak gözükse de Fenerbahçe'nin mağlup olması ile kaybedeceği motivasyon ve psikoloji ile şampiyonluk yarışını sürdürmesi zor. Bu sebepten Fenerbahçe bu derbiyi mutlaka kazanmak zorunda. Son zamanlarda Kadıköy'de oynanan maçlara baktığımız zamanda Fenerbahçe'nin rakibine önemli bir üstünlüğü var bu yüzden kazanmaya yakın olan taraf Fenerbahçe gözüküyor. Ama sonuçta bu bir derbi ve Galatasaray'a beraberlik bile yarıyor. Bir beraberlik bile Galatasaray'a şampiyonluk yolunda avantaj sağlar dedi.

Fenerbahçe'de son haftalarda kaçırdığı goller ile eleştirilen isim olan Emenike hakkında da konuşan Yağcıoğlu, Forvet oyuncuları gol kaçırırsa tabii ki eleştirilir. Ama Emenike tam bir golcüden ziyade rakip defansı hırpalayan, boşluklar yaratan ve rakip defansı yıpratan bir isim. Bence Fenerbahçe'de diğer oyuncularında skora katkı sağlamaları gerekiyor. Bu sene Fenerbahçe'nin sıkıntısı o. Sadece Emenike değil Kuyt Webo ve Sow'da istenilen performansı gösteremiyor şeklinde konuştu.

Maçın kilit isimleri olarak ise İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin kanatlarını kullanan 2 bekini gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli İlker Yağcıoğlu: 'Fenerbahçe Mağlup Olursa Lige Havlu Atar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement