Fenerbahçe'nin Eşcinsel Yıldızı Nişanlandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin Eşcinsel Yıldızı Nişanlandı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Angel McCoughtry, sevgilisi Brande Elise ile nişanlandı.

26.11.2014 20:26  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li yıldızı Angel McCoughtry, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Brande Elise ile nişanlandı. Çift, nişan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Angel McCoughtry-Brande Elise çiftinin önümüzdeki aylarda ABD'de eşcinsel evliliğinin serbest olduğu bir eyalette evlenmeleri bekleniyor.

DAHA ÖNCE BARÇA MAÇINI BİRLİKTE İZLEMİŞLERDİ

Angel McCoughtry-Brande Elise çitfi, Fenerbahçe'nin diğer ABD'li oyuncusu Tina Charles ile birlikte Fenerbahçe Ülker'in geçtiğimiz günlerde Barcelona ile oynadığı maçı tribünden izlemişti.

Brande Elise, Angel McCoughtry'yi görmek için sık sık İstanbul'a geliyor. Sosyal medyada çok aktif olan Brande Elise, arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları sanal alemde paylaşıyor.


Fenerbahçe\'nin Eşcinsel Yıldızı Nişanlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin Eşcinsel Yıldızı Nişanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • şikeci fener: mazinde bu tarih yatar. . . 11 5 Yanıtla
  • Modern hayat: Modernlik dediğiniz bu işte :) ne günlere kaldık 3 8 Yanıtla
  • EGE: Hem cinsine ilgi duyan bir Basketbolcu. . . . Yabancılar kaldırabilir ama takımdaki Türk kızlarımız aman dikkat. . . Soyunurken giyinirken denk gelmeyin bu canavara. . . Bir de dikkatlice izleyin bunun neresi bayan ya. . . 4 3 Yanıtla
  • Voyagercarrabien@yahoo. com: Escinsellere de acilim.... Hemen ozur.... Koloni Kanada da bile serbest,sen de uyum icindesin ekurinle, avrupa ya uyumyasasi falan ... Hemen uyduralim birseyler, yukselen Demokrasiyle.....eeehhh... Amerikali dir... Ozel hayat I bizi ilgilendirmez,sporculuguna bakariz biz , manitasiyla beraber olamaz ise , performansi duser maazallah .... Leman Sam ablam ,desteklerinizi bekliyorum, ... Hulya hanim efendiyle,beraber bir iki tane de HDP ,BDP milletvekilini de yaninizda beraber mumkun ise... 0 1 Yanıtla
  • Maximus Desinus Oralıus: God will never forgive you are same as Luta peoples. 0 0 Yanıtla

Advertisement