Fenerbahçeli Müdürden Milletvekiline Galatasaray Forması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Müdürden Milletvekiline Galatasaray Forması

Fenerbahçeli Müdürden Milletvekiline Galatasaray Forması

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e Galatasaray forması hediye etti.

21.10.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Galatasaray forması hediye etti.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir 1. Amatör Ligde Çat Gençlik Spor ile Göre Spor arasında oynanan erteleme maçını izleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde 50 numaralı Mustafa Açıkgöz yazılı Galatasaray forması hediye etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer, "Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak hafta sonu oynanacak olan derbi maçı öncesinde Galatasaraylı olduğunu bildiğim Milletvekilimize Galatasaray forması hediye etmek istedim. Hafta sonunda oynanacak olan dev derbi maçının dostluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer'e yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür ederim. İnşallah hafta sonunda oynanacak olan derbi maç dostluk içerisinde geçer" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Müdürden Milletvekiline Galatasaray Forması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement