Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' Açılışı Yapıldı. - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' Açılışı Yapıldı.

Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği\'nin \'Fenerbahçeli Sporcular Evi\' Açılışı Yapıldı.

Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' açılışı yapıldı.

03.05.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' açılışı yapıldı. DHA SPOR-Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' açılışı yapıldı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nin yanında bulunan Konuk Evi'nin yanında Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' açılışı yapıldı. Açılışa Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve şube temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Önder Fırat, Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan değerlerinin başında Fenerbahçeli sporcuların geldiğini belirterek, Sporculara biz Fenerbahçe kulübü olarak her zaman vefamızı her zaman saygımızı göstermişizdir. Bundan sonra da sporcularımıza vefamızı göstereceğiz. Sayın Başkanımızın eski Fenerbahçeli sporculara verdiği değer ortadadır. Bu bir örnektir Dünya'da ve Türkiye'de. Bunu aynı şekilde devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Antalya'da düzenlenen Coca-Cola Gelişim Elit U17 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olan Fenerbahçe U17 takımına Başkan Aziz Yıldırım plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği'nin 'Fenerbahçeli Sporcular Evi' Açılışı Yapıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement