Fenerbahçeli Taraftarlar, Trabzonsporlu Futbolculara Saldırdı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Taraftarlar, Trabzonsporlu Futbolculara Saldırdı

Fenerbahçeli Taraftarlar, Trabzonsporlu Futbolculara Saldırdı

Spor Toto Süper Lig'deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi iki ekibin U19 maçında kavga çıktı.

14.09.2014 17:30  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan 19 Yaş Altı Elit Ligi maçının devre arasında sarı-lacivertli taraftarlar ile konuk takımın oyuncuları arasında gerginlik çıktı.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN TRABZONLU FUTBOLCULARA KÜFÜR

Hürriyet'in haberine göre, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde şu sıralarda devam eden maçın ilk yarısının sonunda bir grup Fenerbahçe taraftarı, Trabzonsporlu futbolculara küfür etti.

TARAFTARLAR SAHAYA ATLADI

Bordo mavili oyunculardan biri, formayı öperek karşılık verince ortalık iyice karıştı. Tribündeki birkaç taraftar sahaya atlayarak Trabzonsporlu futbolculara saldırmaya kalkıştı. Ancak, saatler öncesinden Dereağzı Tesisleri’nde sıkı tedbirler alan güvenlik güçleri hemen müdahale ederek, saldırganları etkisiz hale getirdi ve fiili saldırı olmasını engelledi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Taraftarlar, Trabzonsporlu Futbolculara Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • 1461: teröristler sahayamı indi 31 7 Yanıtla
    yakamoz: teröristler trabzonun merkezinde unutma 0 0
  • zarta zurt: Hepsine kuduz aşısı yapmak lazım 29 3 Yanıtla
  • şampiyon: bize her kadıköy. . trabzonu 5 ler geliriz :) 7 21 Yanıtla
    ADANALI: Kimin çocuğu olduğunu bilmiyorum ama herhalde iyi bir aile çocuğu olmadığın belli :-) Bize heryer TRABZON aslanım 0 0
  • F.U.: SÖYLESİNE YA FENERİ FENERLİDEN BAHCE SEVEN VE SAYAN BU TÜRKİYEDE NOPRAN BİR TAKIM 21 6 Yanıtla
    FU: DÜZELTİYORUM FENERİ FENERLİDEN BAŞKA SEVEN SAYAN BAŞKA BİR TAKIM VARMI 0 0 SEDAT: yok kardeşim bir kere renkleri bile cıvık taraftarı desen hepsi gevşek ben bir tane delikanlı görmedim bu takımı tutan bunu gs li olarak değil normal vatandaş olarak söylüyorum 0 0 ağzı olan konusuyor: SEDAT delikanlı adam da gevşek gevşek konuşmaz, diline hakim olur, ona buna sallamaz, hani delikanlılığın kitabını yazan bi kardeşsin ya bunları da ekle kitabına bak mesela bu yazım da sana küfür etmedim ama sen küfürlü cvp vereceksin buna eminim... Delikanlısın ya.... 0 0 SEDAT: evvel ALLAH, ın izni ile delikanlılığımız dan ödün vermez ağzımızı da hiç bir zaman bozmayın ben sadece doğru olanı yazdım gevşek dedim çünkü öyle ne kadar fb li tanıdıysam bunlara benim bazı arkadaşlarım akrabalarım da dahil öyle çünkü biz doğrudan hiç bir zaman şaşmayız he sende de varsa üzerine alınırsın yoksa alınacağın bir durum yok bizde eğriye eğri doğruya doğru 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement