Fenerbahçeli Taraftarlar 'Trabzon Kümeye' Tezahüratı Yaptı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Taraftarlar 'Trabzon Kümeye' Tezahüratı Yaptı

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sahasında Gaziantepspor'u konuk ettiği maçta ev sahibi ekibin taraftarları "Trabzon kümeye" diye bağırdı.

01.05.2016 19:24  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe'nin sahasında Gaziantepspor ile oynadığı maçtan önce Sarı-Lacivertli taraftarlar "Trabzon kümeye" tezahüratında bulundu.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARDAN DESTEK

Kulüpler Birliği Vakfı'nın geçen hafta Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylara dikkati çekmek amacıyla aldığı karar doğrultusunda 2 dakika geç başlatmasına sarı-lacivertli taraftarlar destek verdi.

2 DAKİKA BEKLEDİLER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın 89. dakikasında bir taraftarın ilave hakeme saldırmasının ardından Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu ile görüşmesinin ardından maçları 2 dakika geç başlatma kararı almıştı. Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı öncesinde sahanın ortasında toplanan futbolcular ve hakemler 2 dakika bekledi.

"TRABZON KÜMEYE"

Bu bekleme sırasında Fenerbahçeli taraftarlar alkışlarla hakemlere destek verirken, 'Trabzonspor Kümeye' diye bağırdılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Taraftarlar 'Trabzon Kümeye' Tezahüratı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MURAT: FENER YAPTIGI HIRSIZLIKTAN DOLAYI KÜMEYE DÜŞTÜMÜ EY ŞİKECİ FENERLİLER. TRABZON KÜMEYE DÜŞECEKMİŞ DE SİZDE SEVİNECEKSİNİZ. TÜRKİYEDE KİMİN BAŞKANI HIRSIZLIKTAN KODESTE YATTI BİRYIL EY FENERLİLER. TÜRKİYEDE ŞİKE SÜRECİNDE KİMİN KÜME DÜŞÜRÜLMESİ TARTIŞILDI EY FENERLİLER, SARAÇOGLU SAHASININ ORTASINDA POLİSE SALDIRAN, POLİS ARABASINI YAKIP DEVİREN KİMDİ FENERLİLER. EY FENERLİLER SİZDE ÇOK ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ BU ÜLKEDE ADALET OLMADIGINI. FENERİN KÜME DÜŞMESİNİ HAKETTİGİNİ SİZDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ. 4 13 Yanıtla
  • murat: şike bahçe ye pasali Birol adi verilir 2 13 Yanıtla
  • #72@72: Önce fb şike yüzden küma düşürmesı gerekır ama burası Türkiye adalet yok kim güçlüyse bu yıl hakemler en çok ts maçlaında hata yaptılar 6 4 Yanıtla
  • EvET: Trabzon kümeyeeeee 5 2 Yanıtla
  • Tonyali: Bu davranış fb lilerin gerçek yüzü şike destekçileri sporun gerçek anlamını ne zaman anliycaksiniz 3 2 Yanıtla
  • Akıllı ol: Tahrik etmeye gerek yok. Akıllı ol takımını destekle köylülere aldırış etme 0 0 Yanıtla

Advertisement