Fenerbahçeli Volkan Demirel, Yeni Sezondan da Umutlu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Yeni Sezondan da Umutlu

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Yeni Sezondan da Umutlu

Sarı lacivertli takımın milli kalecisi Volkan: "Bir an önce tesislere gidip, arkadaşlarla buluşup, antrenmanımıza çıkıp, yeni sezon için gerekli çalışmaları yapmaya ve dördüncü yıldızı takmak adına adımlar atmaya başlayacağız" "Geçen sezonki puan farkından dolayı kolay olduğunu kimse düşünmesin.

14.07.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın milli kalecisi Volkan Demirel, yeni sezona da şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak hedefiyle başlayacaklarını söyledi.

Medical Park Göztepe Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Volkan Demirel, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güzel bir şampiyonluğun ardından yine güzel bir tatil süreci geçtiğini aktaran Volkan, "İyi bir şekilde dinlendiğimizi düşünüyorum. Futbolu da özledik biraz. Bir an önce tesislere gidip, arkadaşlarla buluşup, antrenmanımıza çıkıp, yeni sezon için gerekli çalışmaları yapmaya ve dördüncü yıldızı takmak adına adımlar atmaya başlayacağız. İnşallah istediğimiz, dilediğimiz, umut ettiğimiz gerçekleşir" dedi.

Geride kalan sezonu şampiyon tamamladıklarını hatırlatan milli kaleci, "Zaten geçen sezonda yaptıklarımız ortada. Ligi kaçıncı haftada ve kaç puan farkıyla bitirdiğimiz belli. Yeni de bir arkadaşımız katıldı aramıza. Takım bozulmadı. Onun gelmesiyle daha da güçlendik. Dördüncü yıldızı takabilme adına çok önemli bir sezon ve inşallah da dördüncü yıldızı formamızın göğsüne takacağız" değerlendirmesinde bulundu.

"Türkiye ligi her zaman zor geçer"

Yeni sezonun oldukça büyük rekabet içinde geçeceğine inandığını anlatan Volkan Demirel, şunları söyledi:

"Geçen sezonki puan  farkından dolayı kolay olduğunu kimse düşünmesin. Çok zorlu bir mücadeleydi. Her zaman Türkiye ligi zor geçer. Kazanması büyük mutluluk, kaybetmesi ise büyük üzüntü verir. Herhalde bu seneki yarış daha da farklı olacak. Çünkü hedef hem şampiyonluk hem de dördüncü yıldızı takmak. İnşallah bunu gerçekleştiren taraf biz oluruz. Şimdi konuşmak için çok erken. Sezon içinde emin adımlarla yürüyerek, Fenerbahçe'ye layık şekilde bu hedefi inşallah gerçekleştireceğiz."

Yeni transfer Diego Ribas'la ilgili yöneltilen soru üzerine, "Diego için söyleyecek çok fazla şey yok. Kendisini kanıtlamış ve ispat etmiş biri. Zaten burada 10 numarayı giyiyorsa, fazla söyleyecek bir şey yok" diyen Volkan, Almanya'nın şampiyonluğuyla sona eren 2014 FIFA Dünya Kupası için de şu ifadeleri kullandı:

"Dünya Kupası'nı fazla izlemedim. Biraz futboldan uzak kalmak, futbolu özlemek istedim. Sadece yarı final ve final maçlarını izledim. Kuyt'ın kazanmasını çok isterdim Hollanda adına veya Portekiz'deki, Nijerya'daki arkadaşlarımızın bir şeyler yapmasını isterdim. Nasip Almanya'nınmış. Orada da Mesut Özil var. Ona tebriklerimizi iletiyoruz. Türk bayrağının o turnuvalarda dalgalanması gerekiyor. Bu sene olmadı ama gelecek turnuvalarda bu gerçekleşecektir." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Volkan Demirel, Yeni Sezondan da Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement