Fenerbahçeliler, Emenike'nin Pozisyonunda Penaltı Bekledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeliler, Emenike'nin Pozisyonunda Penaltı Bekledi

Fenerbahçeli Emenike 42. dakikada çok net bir fırsattan yararlanamadı. Sarı-Lacivertliler Chedjou'nun, Emenike'ye faul yaptığı posizyonda penaltı bekledi.

18.10.2014 20:09  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken Emenike, ilk yarının son dakikalarında net bir fırsattan yararlanamadı. Sarı-Lacivertliler Chedjou'nun, Emenike'ye faul yaptığı posizyonda penaltı bekledi.

FENERLİLER "PENALTI" DİYE HAKEME KOŞTU

Meireles'in ara pasında Muslera ile karşı karşıya kalan Nijeryalı futbolcu vuruşunu yaptı ancak top yandan auta çıktı. Golcü futbolcu vuruş yapmadan önce Chedjou'nun kendisine faul yaptığını söyleyerek penaltı bekledi ancak maçın hakemi Cüneyt Çakır oralı bile olmadı.

İŞTE FENERLİLERİN PENALTI BEKLEDİĞİ POZİSYON...









Fenerbahçeliler, Emenike\'nin Pozisyonunda Penaltı Bekledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçeliler, Emenike'nin Pozisyonunda Penaltı Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tauruslion: Pozisyona bakıyoruz. . Evet sadece bakıyoruz bırsey anlamıyoruz :) 41 4 Yanıtla
  • ...: Bu pozisyon yuzde yuz penaltı buragın penaltılarından daha gerçek 17 15 Yanıtla
  • GİRESUN: EYYYY FENERLİLER E. TOROGLUNU İYİ DİNLEYİN. AZİZİN MARİFETLERİNİ ÖGRENİN 13 12 Yanıtla
  • BESYO: burada kimse penaltı tartışması yapmasın ben ne fb nede gs liyim eskiden besyo da okurken hakemlik dersleride gördüm bazı sebeplerden dolayı devam edemedim etseydim şimdi bende yeşil sahalarda olacaktım her neyse bu pozisyonu tek seferde hakemin ne kadar haklı bir karar verdiğini gördüm tebrik ederim hakem iyi maç yönetti taki fenerin gol attığı pozisyona kadar ki o da yan hakemin suçu idi kornere giden topu devam kararı verip gol atmalarına sebebiyet verdi birde şunu diyim herkes kendi açısından bakarsa emenike nin pozisyonundan daha açık burak ın ceza sahasında düşmesi vardı o emenikenin pozisyonundan daha inandırıcıydı temas açıkça vardı ama 2 side penaltı olacak pozisyonlar değil arkadaşlar bilip bilmeden taraftarlık açısından yorum yapmayın 1 3 Yanıtla
  • kaptan366: ben pozisyonu 50 defa izledim buna rağmen net olarak ne penaltı nede penaltı değil diyemedim onun için hakemlere bu pozisyonda yüklenmek haksızlık olur. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement