Fenerbahçeliler, Saracoğlu'nda Atatürk'ün İmzasını Oluşturdu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeliler, Saracoğlu'nda Atatürk'ün İmzasını Oluşturdu

Fenerbahçeliler, Saracoğlu\'nda Atatürk\'ün İmzasını Oluşturdu

Fenerbahçeli 1907 kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda toplandı ve Atatürk'ün imzasını oluşturdu.

23.04.2014 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeliler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yüzlerce çocuğun katılımıyla, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Atatürk'ün imzasını oluşturdu. 23 Nisan'da "1907 kişiyle Atamızın imzasını atıyoruz" sloganıyla duyurulan organizasyonla ilgili daha önce şu açıklama yapılmıştı:

ORGANİZASYONUN TAMAMLANMASI İÇİN...

"Bu tarihi günün bir parçası olmak isteyen çocuklarımız ve ailelerinden ricamız, organizasyonun planladığı şekliyle yürümesi ve başarıyla tamamlanması için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesidir.

- Bütünlüğün sağlanması için lütfen siyah giyiniz. Sahaya zarar vermemek için spor ayakkabı giyilmesi gerekmektedir. Spor ayakkabı dışındaki seçenekler kabul edilmemektedir. Güvenlik ve görsel planlama çerçevesinde katılımcılarımızın yanlarında çanta ile gelmemeleri gerekmektedir.

ÇOCUKLARA AİLELERİ EŞLİK EDEBİLİR

Organizasyona 13 yaşından küçükler tek başına katılamamaktadır. Sevgili çocuklarımıza bu değerli günde aileleri eşlik edebilmektedir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçeliler, Saracoğlu'nda Atatürk'ün İmzasını Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement