Fenomen Doktor Mehmet Öz, ABD'nin En Sevilmeyenlerinden Oldu - Son Dakika
Dünya

Fenomen Doktor Mehmet Öz, ABD'nin En Sevilmeyenlerinden Oldu

ABD'li bir firma, ülkenin en sevilen ve nefret edilen ünlülerini sıraladı. 3-5 yıl öncesinin fenomen doktoru Mehmet Öz, büyük düşüş yaşadı.

19.08.2015 15:16  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li 'Q Scores' araştırma firmasının analizlerinde, ülkenin en sevilen ve nefret edilen ünlüleri sıralandı. 3-5 yıl öncesinin fenomen doktoru Mehmet Öz, büyük düşüş yaşadı.

ZİRVEDE KARDASHIAN YER ALDI

Araştırma sonucunda en sevilmeyen ünlüler listesinin zirvesinde Kim Kardashian yer alırken, ABD'de yaşayan ünlü Türk kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, ünlü oyuncu Bill Cosby ve şarkıcı Arianne Grande'nin ardından en büyük düşüşü yaşayan isim olarak dikkat çekti.

JUSTİN BİEBER İKİNCİ OLDU

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ülkenin en sevilmeyen ikinci ismi olurken, Tom Hanks ve Morgan Freeman en sevilen ünlüler oldu.

Mehmet Öz'ün bu büyük düşüşü, "şarlatan" olarak nitelendirildiği ve ülkenin önde gelen doktorlarının bu yıl Nisan ayında kaleme aldığı mektuba bağlanıyor.

PROGRAMLARINI HERKES TAKİP EDİYORDU

Öz'ün ABD ve dünyada milyonlarca seyirci tarafından takip edilen sağlık programı "The Dr. Oz Show"da zayıflama ve diğer sağlık konularında verdiği tavsiyeler geçtiğimiz Nisan ayında ABD'li doktorları kızdırmıştı.

DÜŞÜSÜN SEBEBİ ABD'Lİ DİĞER DOKTORLAR

Öz'ün verdiği sağlık tavsiyelerini "zırva" olarak nitelendiren ABD'li doktorlar, Columbia Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi Dekanı Lee Goldman'a bir mektup gönderderek, üniversitede Cerrahi Anabilim Dalı Başkan yardımcısı ve cerrahi profesörü olarak görev yapan Mehmet Öz'ün bu görevlerinden uzaklaştırılması talep etmişti.

Fenomen Doktor Mehmet Öz, ABD\'nin En Sevilmeyenlerinden Oldu

Son Dakika Dünya Fenomen Doktor Mehmet Öz, ABD'nin En Sevilmeyenlerinden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ahmed: Çekememışlerdir nede olsa türk ;))) 28 8 Yanıtla
  • bi kürt: haklılar reyting için kendini sattı GATA gibi bir yerden mezun ol şerefinle görevini yapacağına saçma sapan bir programla insanlara boş tavsiyeler ver birçok tedavi yöntemi ve ilacı boş çıktı 7 2 Yanıtla
  • ups: Yok yahu harbi zirvalik cikardigi ilaclar hic ise yaramiyor 3 2 Yanıtla
  • Hanzo: Bunlarda düşsen ne olcak düşmesen ne olcak sende şımardıydın er yükselişin bir inişi olcak sarsılcan biraz kendine gelcen 3 1 Yanıtla
  • GS****: DÖNÜN ÜLKENİZE HİZMET EDİN...BEYİN TAKIMI 3 0 Yanıtla
  • FOTİ: ŞARLATAN OLDUĞU HUSUSUNDA HEMFİKİRİM 2 0 Yanıtla
  • mehmet: türkiyede de en sevilmeyen ünlü zaten. 2 0 Yanıtla
  • tlhg: Ah ah 0 1 Yanıtla
  • İlahi adalet: AMİİİN. AMİN .AMİN... 1 0 Yanıtla
  • biikiüç: nede olsa mason sevilmeyen olsa ne yazar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement