Ferhan Şensoy Efsaneleşen Oyunuyla Moi Sahne'de - Son Dakika
Güncel

Ferhan Şensoy Efsaneleşen Oyunuyla Moi Sahne'de

İstanbul'un en büyük sahnelerinden biri olan MOİ Sahne, Ferhan Şensoy'un efsaneleşen tek kişilik oyunu Ferhangi Şeyler'i tiyatroseverlerle buluşturuyor.

11.10.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1987 yılından beri 2000'den fazla kez sahneye konan 'Ferhangi Şeyler' 20 Ekim Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak

Türkiye'nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, MOİ Sahne'de Ferhan Şensoy'un en sevilen oyunlarından 'Ferhangi Şeyler'i seyirciyle buluşturuyor.

Ferhan Şensoy, 1987 yılından beri 1800'den fazla kez sergilediği tek kişilik oyunu 'Ferhangi Şeyler'de güncel ve siyasi hayata dair konuları mizahi bir dille yorumluyor. Türk tuluat tiyatrosunun en büyük ismi Kel Hasan Efendi'den İsmail Dümbüllü'ye, İsmail Dümbüllü'den Münir Özkul'a, Münir Özkul'dan da kendisine, kendisinin de Rasim Öztekin'e devrettiği 'Kavuk'un hakkını veren tiyatro aşığı Ferhan Şensoy 35 ödül sahibi ve 60'dan fazla farklı oyunu binlerce kez sahneye koydu. 10'dan fazla sinema filminde yer alan Şensoy, 22 de kitap kaleme aldı.

Türk Edebiyatı ve Tiyatrosu'nun en değerli isimlerinden Ferhan Şensoy'un efsaneleşen oyunu Ferhangi Şeyler 20 Ekim 2016 Perşembe akşamı saat 20.30'da MOİ Sahne'de izlenebilir. Biletler biletix'ten ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyo

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferhan Şensoy Efsaneleşen Oyunuyla Moi Sahne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement