Feribot İskelesi'nde Bayram Yoğunluğu Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Feribot İskelesi'nde Bayram Yoğunluğu Sürüyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Trafik yoğunluğundan detaylar - Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan firma, yoğunluğu azaltmak için sefer saatini beklemeden 11 araba vapuruyla taşımacılık yapıyor Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar nedeniyle Çanakkale İskelesi'ndeki araç yoğunluğu sürüyor.

07.07.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Trafik yoğunluğundan detaylar - Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan firma, yoğunluğu azaltmak için sefer saatini beklemeden 11 araba vapuruyla taşımacılık yapıyor

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar nedeniyle Çanakkale İskelesi'ndeki araç yoğunluğu sürüyor.

Çanakkale'den Avrupa yakasındaki Eceabat ilçesi ile Kilitbahir köyüne araçlarıyla geçmek isteyen tatilciler, kent merkezinde uzun araç kuyrukları oluşturdu.

Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelenlerin oluşturduğu araç kuyruğu, yaklaşık 1 kilometreyi buldu. Trafiğin aksamaması için Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yoğun çaba gösterdi.

Çanakkale Boğazı ile Bozcaada, Gökçeada, Marmara ve Ekinlik gibi adalara deniz ulaşımını sağlayan firma, yoğunluğu azaltmak için sefer saatini beklemeden 11 araba vapuruyla hizmet veriyor.

Firma yetkilileri, vatandaşların mağdur olmaması için seferlerin aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti.

Feribot İskelesi\'nde Bayram Yoğunluğu Sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Feribot İskelesi'nde Bayram Yoğunluğu Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement