Feribot Seferleri Yapılamadığı İçin İlçede 1.5 Kilometrelik Araç Kuyruğu Oluştu - Son Dakika
Güncel

Feribot Seferleri Yapılamadığı İçin İlçede 1.5 Kilometrelik Araç Kuyruğu Oluştu

Feribot Seferleri Yapılamadığı İçin İlçede 1.5 Kilometrelik Araç Kuyruğu Oluştu

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, tipinin hakim olduğu kentte beş katlı bir binanın çatı duvarı bitişiğindeki park halinde duran bir otomobilin üzerine düştü.

31.12.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, tipinin hakim olduğu kentte beş katlı bir binanın çatı duvarı bitişiğindeki park halinde duran bir otomobilin üzerine düştü. Ölen ya da yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar oluştu. Öte yandan feribot seferlerinin yapılamağı için ilçede 1.5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Gelibolu'ya bağlı Alaaddin Mahallesi Üç Köprüler Mevkii'ndeki beş katlı bir binanın çatı duvarı bitişiğinde park halinde duran Aslı Çakırlar'a ait 17 RC 884 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar oluştu.

Tipinin hayatı olumsuz etkilediği ilçede yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için belediye ve karayolu ekipleri tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şu an ilçede kapanan yolun bulunmadığı kaydedildi. Ancak; Gelibolu- Lapseki ile Gelibolu- Çardak arası yapılamayan feribot seferleri nedeniyle Kore Kahramanlar Caddesi üzerinde yaklaşık 1.5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feribot Seferleri Yapılamadığı İçin İlçede 1.5 Kilometrelik Araç Kuyruğu Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement