Ferizli Bakırlı Depo Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ferizli Bakırlı Depo Yapım Çalışmaları Sürüyor

Ferizli Bakırlı Depo Yapım Çalışmaları Sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Kaynarca ilçelerindeki 11 mahallenin yararlanması için başlatılan bakırlı depo yapım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

24.02.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Kaynarca ilçelerindeki 11 mahallenin yararlanması için başlatılan bakırlı depo yapım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Rüstem Keleş, "Kaynarca'nın Bakırlı Mahallesinde 500 metreküplük depo yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Projemizi kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Hayata geçirilen çalışmadan Ferizli ve Kaynarca ilçelerindeki 11 mahallenin faydalanacağını da açıklamalarına ekleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Depomuz, Ferizli'nin Konuklu, Nalköy, Bakırlı, Ağacık, Kusca, Ceylandere, Sarıahmetler ve Doğancı, Kaynarca'nın ise Gürpınar, Büyükyanık ve Yeşilova Mahallelerine içmesuyu ulaştıracak. Projemiz ile mahallelerimizin yüksek kesimlerindeki su yetmezliğine ve kış aylarında yaşanan bulanıklık sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız. Şehrimize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ferizli Bakırlı Depo Yapım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement