Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı Ahmet Soğuk Başkanlığında, Ferizli Belediyesi Meclis toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

05.09.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis üyeleri, Sakarya Büyükşehir Beleyesi tarafından yaptırılan ve Ferizli'de başlayan kanalizasyon çalışması için hayırlı olsun dediler. Meclis bu ayki Huzur haklarını 15 Temmuz Şehit ailelerine bağışladı.

Toplantıda ilk olarak günden dışı konuşmalara yer verildi. Gündem dışı konuşmalarda 15 Temmuz gecesinden itibaren Devletin zirvesinden başlayarak tüm yurda yayılan birlik, beraberlik ruhu ilçemize de yansıdı, bundan sonra bu birlik ve beraberlik ruhunun devam edeceğine inancımız tamdır dediler. Meclis üyeleri örnek bir tutum sergileyerek bu ayki huzur haklarını, Başbakanlık tarafından 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan yardım kampanyasına bağışladı. Kaynarcada şehit düşen iki askerimiz için Allah'tan Rahmet kederli ailelerine sabır temennisinde bulunuldu ve yaşanan terör olayları lanetlenerek kınandı.

Gündem dışı konuşmasında Başkan Soğuk, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli Yeni Mahallede başlayan kanalizasyon çalışması hakkında da bilgi verdi. 2 yıl içerisinde tamamlanacak çalışmalar esnasında tozdan ve gürültüden vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden tüm ilçe halkımızdan özür dileriz dedi.

Gündem dışı konuşmaların ardından 6 maddeden oluşan gündeme geçildi. Gündemin dördüncü ve altıncı Maddeleri ilgili komisyona oy birliği ile havale edildi. Birinci maddesi komisyondan geldiği şekilde olmak üzere, ikinci, üçüncü ve beşinci maddeleri ise oy birliği ile kabul edildi. Gündemin beşinci maddesini oluşturan; 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı vatandaşların toplandığı Ferizli meydanının isminin, 15 Temmuz Ferizli Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement